Dave Meltzer ismét megmondta a frankót

maxresdefault-1472534459-800Sokszor vaktában, sokszor tudatosan mond dolgokat a Wrestling Observer vezető alakja. Természetesen Ő is megszólalt a hétfői Fatal 4 Way mérkőzést követően, s meglepő módon csak rátett egy lapáttal Taz korábban kinyilatkozott szavaira.

A könnyek és meglepődöttség nem rejtettek magukban álcát – állítja Meltzer. Kevin Owens nem volt tudatában annak, hogy Ő fogja győztesen elhagyni Houston városát. Előzetesen a kiesési sorrendről, valamint Roman Reigns győzelméről tájékoztatták. A teljes igazságról csak Rollins, Reigns és Triple H tudtak, akik mindhárman egyetértettek abban, hogy mind Owens-nek, mind rajongóinak ez lesz a lehető legjobb forgatókönyv. Még Foley és Stephanie sem voltak teljesen tisztában a végső eseményekkel, tehát az Ő arckifejezésük is abszolút spontán, színjáték nélküli volt.

A hogyan tovább érdekes lehet. Előzetesen egy Kevin Owens kontra Seth Rollins bajnoki címmérkőzésre lehet számítani a Clash of Champions-ra – immár egy olyan Seth Rollins-al, aki egyéni pályafutása során először alakít majd Face karaktert a WWE-ben.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s