Több kritika is érte Sasha Banks beszédét!

A korábbi Women’s Bajnok, Sasha Banks a RAW-on egy olyan beszédet mondott, mely a rajongókban azt a gondolatot keltette, hogy vissza kell vonulnia. A 27 napos bajnoki uralkodás akkor ért véget, mikor Charlotte legyőzte a SummerSlam-en ezzel visszaszerezvén a címet. A meccsük után Sashát az összes Live Eventről kihúzták a sérülései miatt, mely aggodalomra adott okot.

Műtétre szerencsére nem volt szükség, viszont határozatlan időre minden egyes eseményről törölték, hogy kiheverhesse a sérülést – ez volt az oka Bayley korai debütálásnak is. A legutóbbi RAW-on a beszédével közölt egy “rossz hírt” – Charlotte számára – és hamarabb visszatérhet mint gondolták, ám az elhangzott mondatokkal nagy port kavart a backstage-ben.

sasha7-1473329800-800

Több backstage tag Daniel Bryan, Tyson Kidd vagy éppen Edge beszédéhez hasonlította, és állításuk szerint ezeket használták fel egy rossz sztori felállításához. Nagyon érzékeny dolog a sérülések miatti beszédek kezelése és tisztelete, így érthető okokból nem tetszett többeknek is a dolog. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy inkább a kreatívokra haragszanak mintsem Sashára, így valószínűleg semmit sem fogunk érzékelni az egészből.

Egy gondolat a(z) “Több kritika is érte Sasha Banks beszédét!” című bejegyzésnél

  1. Elég érdekes volt, az biztos. De szerintem ezt a megtévesztést már akkor lehetett sejteni, mikor elkezdte mondani. “Malacka” megjelenése pedig csak megerősítette ezt. Valószínűleg senki nem hitte volna, hogy Sasha ilyen hamar visszajöhet, gyorsan kellett adni neki valamit. Elég nagy tűzoltás folyik még a WWE-nél, kb. semmi ötletük mit kezdjenek ezzel a hirtelen jött Owens – Triple H dologgal se. Hunter majd elmondja mi baja, ha kitalálták mi is a baja.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s