Szinte biztosra vehető a Reigns kontra Jericho! – Clash of Champions?

Eredetileg Rusev-vel folytatta volna viszályát Roman Reigns, ám ezeket a terveket felülírta, hogy a címvédő United States bajnok éppen mézesheteit tölti Lana-val. Ennek volt köszönhető, hogy jövő hétfőn egy Reigns versus Owens csatát láthatunk, amit ha Roman megnyer – kvalifikálja magát a Clash of Champions-on esedékes Universal bajnoki címmeccsbe.

chris-1473409058-800
Tavaly ilyenkor még egymás oldalán küzdött a két szupersztár

Ez viszont minden bizonnyal nem fog megtörténni – köszönhetően Chris Jericho-nak, aki valamilyen formában Kevin Owens-t fogja segíteni, elütve ezzel az esélytől Reigns-t. A két szupersztár ezután összecsapna a Clash of Champions-on szeptember 25-én, amit követően Roman akár folytathatja befejezetlen ügyét a “Bolgár Bestiával”. A szóban forgó Reigns kontra Jericho mérkőzést támasztja alá az is, hogy a héten mind Londonban, mind Manilában együtt dolgoztak – s ezek általában azt a célt szolgálják, hogy a párosok összecsiszolódjanak in-ring tekintetében, valamint némileg felépítsék a PPV-n látható mérkőzést.

dean-ambrose-3550-with-y2j-at-noc
Jericho önös érdekeket követett, majd faképnél hagyta társait

Érdekesség, hogy tavaly ilyentájt tért vissza Chris Jericho, amikor is némi meglepetésre Ő lett Reigns, illetve Ambrose társa a Night of Champion-on létrejövő 6 Man Tag Team mérkőzésben a Wyatt Family ellen. Akkor, Chris faképnél hagyta aktuális társait, ami mindkét szupersztárra vonatkozóan nyitva hagyott egy-egy kaput a jövőbeni viszályra. Azóta Ambrose ellen ez már megtörtént, most Reigns lehet a soros.

2 című bejegyzés “Szinte biztosra vehető a Reigns kontra Jericho! – Clash of Champions?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jericho vs kentaur feud eredménye kentaur győzelem,tovább erősítve a push tengerben lubickoló pacit..sok értelme van…
  Hány ember is van a rawban?
  Ebből mennyi is van a főöv közelébe?
  Ennyit erről..

  Kedvelés

 2. Más téma

  Életrajzi filmet készítenek a soha nem létező benoitrol…az ő életrajzi könyve,A pokol szorítója alapján…
  Ez azért kemény lesz.Ez a film nem gagyi ratyi wwe film lesz,semmi közük nem lesz hozzá.
  Várós.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s