Paige is elhagyja a WWE-t?

sd_819_photo_062-2218912109 Az elmúlt néhány napban Del Rio távozásával voltak tele az oldalak, viszont az elmúlt napok folyamán több pletyka is felütötte a fejét Paige sorsát illetően. Többek szerint a WWE-nak nem tetszik hogy Paige és Del Rio együtt vannak, ezért is kerültek külön brandbe a Draftkor.

Egyes értesülések szerint már ügyvédet is fogadott hogy idő előtt megszakíthassa a szerződését, és vannak akik szerint a WWE megfenyegette, hogyha nem szakít Del Rioval akkor azonnal megszakítják a szerződését. Az utóbbi szerencsére nem igaz, egy alkalmazott szerint szó sem volt ilyesmiről. A 30 napos felfüggesztése hamarosan véget ér, a sorsa viszont még mindig bizonytalan. Az is megcáfolódott, hogy már elhagyta a WWE-t, így talán még van egy kis esély arra, hogy láthatjuk a ringben. Ha valóban megszakítaná a szerződését, akkor a WWE egy újabb olyan pankrátort veszítene el, akire szükségük van, és nem megfelelően lett használva.

4 című bejegyzés “Paige is elhagyja a WWE-t?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nos igen…. bezzeg régebben a női pankrátorok Vince M. el enyelegtek közben felnőttfilmeket forgattak. Késöbb kokain elvonóra mentek/ Trish, China, Kelly Kelly, stb…./ De most már a CSALÁDI ÉRTÉK az első.
  …..talán Vince -et már nem érdeklik a nők!!!!

  Kedvelés

 2. Nevetséges! Nincs erre jobb szó.. amit művelnek a WWE-nél az nevetséges.. legjobb női pankrátor,imádom amióta megjelent. Ráadásul egy igen gyönyörű nő és a karaktere is kivan találva, élvezet volt nézni a meccseit,mert tehetséges is. Remélem marad. Del Rio-t is elpazarolták,pedig szintén egy nagyon jó pankrátor. Grat WWE.

  Kedvelés

 3. sajnálnám, az egy h k*baszott jól nézett ki, 10/10-es de a this is my house szlogen is király volt, kár h a womans bajnoki övet nem fogja már hordani, csak a divát… 😦

  Kedvelés

 4. A WWE-nek nagy szüksége van Paige-re, viszont a házasságtörést sem szívesen támogatná. Hiába, a szervezet ott van a tőzsdén, nem lehet kockáztatniuk. Nekem ötletem sincs, hogy marad-e, de remélem igen.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s