Dana White: “Punk következő mérkőzésének talán nem a UFC-ben kellene lennie!”

dana-white-go-big-03-750x370 A UFC 203-mon megrendezett CM Punk vs Mickey Gall mérkőzés után az internet szinte felrobbant, mivel sokan nem számítottak arra, ami történt. Megosztó volt a debütálása, az utálók közül is sokan áttértek. Punk a meccs utáni konferencián elmondta, hogy ez még semmiképp sem az utolsó MMA meccse volt, és erre reagált Dana White.

Dana John Pollock-nak adott egy interjút, melyben kitértek CM Punkra. Bevallása szerint Punk UFC karrierje egy “kísérlet” volt, és nem hitt benne annak ellenére, hogy kedveli Punkot és a véleménye szerint egy remek ember. Punk kért egy lehetőséget, és megadta neki, viszont szerinte a második profi MMA mérkőzésének már nem a UFC-ben kellene lennie. A UFC egy kemény hely ahol tanulhatna, ezért sem megfelelő a számára. Mit tartogat vajon a jövő? Láthatjuk-e még Punkot a ketrecben, és ha igen, akkor a UFC keretein belül, vagy esetleg már azon kívül?

7 című bejegyzés “Dana White: “Punk következő mérkőzésének talán nem a UFC-ben kellene lennie!”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. L O L

  És erre készült 3 évig L O L
  2 perc alatt a szart is kiverte belőle a csávóka L O L

  Csak így tovább punk.Remélem még sok szép pillanatot okozol nekünk a ketrecben.

  Kedvelés

  1. Kedves Royal.

   Punknak hoztak/ választottak egy ellenfelet aki az UFC ben “szinte ismeretlen” . Két meccs két időelőtti győzelem. Plusz ez. Ha C.M. nyer akkor megvert egy “szinte senkit”, ha veszt. …. nos ez van. Ja kb 20 25 kilót kellett leadni és egy kb 10 12 évvel fiatalabb wllen küzdeni. Akinek valószinű sem váll sem gerinc műtétei nem voltak. Lehet hogy nem kellett volna kiállni, de így herótozni kicsit gáz. Minden személyeskedés nélkül: Te biztos jobb vagy és többet érnél el!!!

   Kedvelés

 2. Sziasztok.
  Szánalmasnak nem mondanám, de egy kicsit erős volt egy profi ligás kezdés. Szánalmas Dana White nyilatkozata, amig nézettséget remélt így C.M. úgy C.M. erre teremtették stb. Mr McMahon egy pénzéhes … stb. Erre ezután…… . Na ez SZÁNALMAS!!!!!

  Kedvelés

 3. Szánalmas volt. Eleve semmi keresnivalója nem volt az UFCben Punknak. Kisebb szervezeteknél kellene kezdenie. Dana White is szánalom. Nem nyert, erre bejelenti hogy ő nem is hitt benne. Rongy ember. Csak a pénz érdekelte. Punk menjen vissza a tervezőasztalhoz. Ha MMAzni akar, kezdje az elején. Ne a a top ligában.

  Kedvelés

 4. Én is pont úgy néztem ahogy te, de azért nem mondanám a kommentátorokat szűk látókörűnek mert ők szokták, vagy kommentálták régen a pankrációs részleget is és tudtak róla mindent nem csak ócsárolták hidd el, hogy most ezt mondták egy dolog de attól még ahoz is értenek.

  Kedvelés

 5. Hát a meccs maga szerintem szánalmas volt Punk részéről. Az első ütést elvétette és már földön is volt… (bár egész jól védekezett) Nem kellene erőltetni ezt az egészet :/
  UI: Élőben néztem az adást és amit ott a magyar kommentátorok összehordanak a pankrációról az valami elképesztően szűk látókörű. Nagyon bántó, hogy ócsárolják és folyamatosan kínos megjegyzéseket tesznek az egész bizniszre, holott szerintem sokkal keményebb dolog minden harmadnap utazni, birkózni a live eventeken (akár sérülten is) mint évente 2-5 meccset lenyomni…. De ez csak az én nézőpontom. A végeredményen kívül ez zavart még a legjobban… :/

  Kedvelés

  1. Mióta köztudott, hogy az UFC Sport Tv-re kerül, és szóba került Punk hatalmas közhelyeket használnak a műsorvezetők is meg mindenki aki ott csak hozzá szólhat ehhez a témához. Iszonyat idegesítő volt, hogy ócsárolnak olyan valamit amiről semmit nem tudnak. Jobb is, hogy Punk meccse lezajlott, mert már idegesítő volt mindig ilyeneket hallgatni.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s