Cesaro szeretne-e meccset Samoa Joe ellen?

cesaro_bio-bd4b369d248fe537573758f0c64e7ec3 A Swiss Superman egy tisztelt ember mind a backstage-ben, mind az egész pankrációs világ által. Sokaknak számít a véleménye, és ezért a GMA News Online-nak adott egy interjút, amiben több érdekes dologról is beszélt. A kettő talán legfontosabb téma nem más volt, mint az elégedetlensége és egy esetleges meccs Samoa Joe ellen.

A frusztrációja a Drafttal kapcsolatban:

Tudod, egy kicsit frusztrálva éreztem magam aznap. Még mindig úgy gondolom, hogy a SmackDown egy nagyon remek műsor, Én csak jobbá szeretném tenni a RAW-ot. Ez az amit épp tenni próbálok, a RAW-ot “a pankrációs műsorrá” változtatom, és Én úgy gondolom, hogy a Best of Seven meccssorozat Sheamus és énköztem a legjobb mód erre. Ez a pankrációról szól, nem a Vezetőségről vagy a General Managerektől. A SmackDown-ban a középpontban vannak a szupersztárok, ami jól meg van oldva. Remek a rivalizálás [a két brand között], és örülök hogy a RAW rosterében lehetek.

Szeretne-e meccset Samoa Joe ellen Tyson Kidd sérülésének ellenére is?

Igen, de talán a Muscle Buster nélkül. Rengeteg mozdulat be van tiltva a WWE-ben, és szerintem ezt hozzá lehetne adni ehhez a listához. Már volt meccsem ellene, szóval miért ne lehetne még egyszer?

2 című bejegyzés “Cesaro szeretne-e meccset Samoa Joe ellen?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Remek meccs lenne.Hátha összejön majd 1 x.Joe nak is ideje lenne feljönni a nagyok közé és az sd ideális lenne számára.Cezarot meg nemsokára elcserélik ugye ortonkára ahogy hallani lehetett..de kitudja mi lesz.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s