Dave Meltzer szerint hamarosan egyesül a Shield

Bombaként robban be 2012 november 18.-án három fekete ruhás alak a WWE-be. Tönkre vágták a Survivor Series főmeccsét, győzelemhez segítve ezzel CM Punk-ot. Ezután hétről-hétről hajtottak végre orvtámadásokat a szupersztárok ellen, míg nem teljes hatalmuk alá nem hajtották a szervezetet. Sokáig veretlenek voltak, az igazság nevében küzdöttek, de mint mindennek, úgy nekik is vége lett – hála Seth Rollins-nak, akit Triple H választott ki a WWE jövőjének.

the-shield-the-shield-wwe-35436443-1284-722-1474010231-800
Amikor még rendíthetetlen volt az egység

Azóta számos alkalommal bukkantak felszínre a korábbi sérelmek, de mind a mai napig azt bizonygatják ha oda kerül a sor, hogy melyikük volt a csapat legjobbja, az a személy, aki miatt elérték azt, amit. Alapjaiban változtattak meg mindent a WWE-ben, nem csoda, hogy sokan visszasírják ezeket az időket, remélve, hogy egy nap felcsendül a Hounds Of Justice dala.

Dave Meltzer a Wrestling Observer Newslatter írója tett arról, hogy sokan reménykedni kezdjenek. Állítása szerint az idei Survivor Series-en, de legkésőbb a jövő évi Royal Rumble-n egyesül a hajdani csapat. Azt már nem tette hozzá, hogy ennek kivitelezése meglehetősen bonyolult, és körülményes. Az odáig rendben, hogy mivel mindkét említett PPV közös a Brandeknek – megtörténhetne a dolog. Másnap viszont ugyanúgy elszeparáltak lennének ( Reigns és Rollins RAW, Ambrose SmackDown). Egy estére összeállnának? Talán igen. Amennyiben ez történik, semmivel sem lenne nagyobb attrakció, mint az egyik tavalyi RAW-n, ahol egymás oldalán harcoltak. Abba pedig bele se mennyünk, hogy egy Shield Reunion-nal kizárható lenne a Triple H kontra Seth Rollins mérkőzés (WM 33), amihez valljuk be nem kell senki más, mint körítés az említetteken kívül. Egy szó, mint száz.. Elég hadilábon áll a felvetés, és legalább annyira parasztvakítás, minthogy CM Punk egy nap visszatér a WWE-be.

27 című bejegyzés “Dave Meltzer szerint hamarosan egyesül a Shield” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Never.Teljesen igazad van.Bármit írok leszavaznak és azokat is akikkel dumálok.Bármit írok,bárhogy leszavaznak.Én saját önálló véleményt alkotok adásokrol ppv matinékrol,cikkekről stb sajátos,egyedi stílusban.Ezért vagyok itt,ez az oldal lényege,de ROYAL vs the world mígy itt vagy 4 éve.Pedig jókat is lehetne itt dumálni a pankráción belül bármiről,de csak az van h 2-3 émberke mindig fut utánam és bármit írok hisztiznék,személyískédnek stb majd reagálok és Én vagyok a rossz..Ők csak ezért járnak ide,Én meg pár értélmes egyén másért.Ne foglalkozz velük.

  VOLTAM
  VAGYOK
  LESZEK
  MUHAHAHAHAHAAA

  Kedvelés

  1. Nem tudok nem foglalkozni vele mert a kommentek háromnegyede ezzel van tele….
   Úgy el vannak rejtve a normális kommentek mint a fehér hollók…feljövök hogy lehessen értelmesen beszélgetni olykor az is előfordult hogy valaki kommentje miatt figyeltem oda valamire/valakire de most alig van ilyen… inkább Podcastet hallgatok mint hogy ide írjak valamit mert felesleges…aláírom hogy néha kell egy kis vita de ez itt már állandó és kiábrándító….

   Kedvelés

   1. Azt már mi is észrevettük, hogy hiába ír valaki értelemmel teli véleményt, durván le van szavazva. Nem csak Royal, más is sok esetben.. Szóval ki van offolva ez a tetszik-nem tetszik dolog. Remélem nem rontottuk el vele a trollok életét.

    Kedvelés

    1. 1x már elvettétek a szavazati lehetőséget ami jó volt pont emiatt,de utána pár ember kérésére visszaállítottátok.

     Kedvelés

    2. Kár én szerettem:(
     Én voltam az aki legutóbb kérte a visszaállítást,de néhány barom ezt is elrontotta.
     Szerettem látni hogy kinek tetszik/nem tetszik más vagy a saját véleményem,és is szerettem likeolgatni..
     De igen divatba jött a like/dislikeolgatás inkognitóban..
     Nem igaz @Mr. Igazság?…..

     Kedvelés

   2. én pl sokszor azért nem írok, mert általában mindig a következő nap este nézem a műsorokat ( nem ilyen beágyazott trágya minőségben), azután mikor odajutok ( melóban) hogy írjak is valamit,akkor már mindenki túllép rajta,vagy épp a SD-re ír,mikor a RAW kommentelném 😀 ,de szoktam olvasni és néha írni is.

    Kedvelés

 2. Imádtam őket de ez most még korai, semmi értelme nem lenne az egésznek, épp most kezdenének el egyéniben befutni (már aki) a Hunter vs Rollins feudot teljesen lerombolná az fix, és szerintem annyit nem érne meg…nem utolsó sorban meg ahogy írták lejjebb…na de ki ellen ? :O nincs semmi nyomós indok hogy összeálljanak… max majd akkor ha feljön az a két vadállat az NXT-ből akkor, de még azok is míg feljönnek és kicsit pusztítanak 1-2 év minimum…

  Kedvelés

  1. Tervbe volt véve h majd a club ellen állnak össze,mert akkor mégegy mindent elsöprő,pzsztító erejű csapatként reklámizták őket..és mi lett belőlük..ratyitallérok.A két pain ha feljön,és hamar felfognak,mindenkit szétszednek.

   A csicska..meg a múlt.Egyéniben nyomuljanak továbbra is.Egy áruló,egy béka meg egy lóember.Tiszta magyar népmesék muhahahahahaha

   Kedvelés

   1. Az a baj,hogy ha a két pain feljönne a main rosterbe néhány hét után jobbolnának azok is a new daynek(ha a rawba kerülnének)

    Kedvelés

    1. A cupák club vergődik most,de nem hiszem h bajnokok lesznek.kb ugyan azok mint a doom ivadékok.Külön külön életképtelenek lennének,mert semmilyenek..nincs karakterük,együtt se sokkal többek…Nincs kisugárzásuk,semmi extra nincs bennük.heelek de nem pusztító heelek..ami nagy hiba és amit mostanában csinálnak..bohóckodnak,komolyanvehetetlenek,hiteltelenek.Nem hiszem h bajnokok lennének.A másik tt vonal életképes,friss megújult.ungabungákat nem csípem de jól áll nekik a heel szerep.slasher,rhyno a tesco gazdaságos team heel no utánérzet,persze nem lehet Kanehez és mekkelekhez hasonlitani őket,de szórakoztatóak,rhyno kakrakterét rem nem rontják el később,slasher pusht kapott,hihetetlen és jó csapat stb szal a vörösöknél nagyobb baj van a tt vonalon..

     Kedvelés

   2. Hát igen a Club nekem egy csalódásba ment át VISZONT amikor Dana betársult melléjük akkor az kifejezetten tetszett 😀 oda kell valaki aki összekapja őket és erre egy tökös csajra van szükség amire Dana nagyon is megfelel…

    Kedvelés

     1. kicsit OFF: Megint érdekes hogy azoknál a kommenteknél ahol valaki veled beszélget le lesznek szavazva jó mélyen a föld alá kivéve azokat ahol nem téged “offolnak” persze azok agyon vannak likeolva…és ezt nem azért mondom mert like buzi vagyok hanem hogy itt a komemntelők már rég nem a komment lényegét nézik hanem meglátják a nevet Royal…akkor az instant dislike meg akik vele beszélnek….gyerekek tényleg eddig süllyedtünk ? nem is tudom miért nem kommenteltem már egy jó ideje….

      Nap mint nap olvasom mi van itt és a fél adás arról szól hogy Royal vs Mindenki és nem azt mondom hogy ne mert mindenki azt csinál amit akar de ti ezt nem unjátok még ? Nem védeni akarom mert tényleg van olyan amikor sok meg lehordja a tehetségeket meg akik keményen dolgoznak de pl volt egy Cena elleni kommentje ami 2-18 ban állt majd alatta egy másik gyereké ami kb ugyan arról szólt amiről az övé 18-2-ben felettébb érdekes….
      Régen imádtam itt beszélgetni de az egy más világ volt még ha csak 1-2 hónapja is….kapjuk a jobbnál jobb cikkeket ti meg itt csak marjátok egymást….minek kell ez ? komolyan feljön az ember hogy egy kicsit kikapcsoljon majd még itt is azt kell kiszűrnie hogy melyik kommentekben ölik egymást és melyik az ami a cikkhez kapcsolódik….szerintem kurva gáz ami itt megy (Akinek nem inge nem veszi magára!!!)

      Kedvelés

     2. csak csatlakozom az előttem írónak like/dislike arányokat Royal írásaihoz mérve.

      Kedvelés

 3. …bele se MENNYÜNK

  Miért kezdem azt hinni, hogy maximum 2 általánosod van kedves cikkíró? Legalább egy helyesírás ellenőrzőt telepíts a gépedre, mert ez már SZÁNALMAS!!!

  Kedvelés

 4. Kedves cikkíró.A Wyatt familyt meg sem említed pedig elég fontos szerepük volt h ez a formáció megszűnjön.Elpzsztították őket ha ha.
  Amúgy a csapat akkor siklott ki amikor facek lettek.

  Kedvelés

  1. Mit szivtal koma?
   Wyatt familynek semmi köze a Shield szethullasahoz.
   És ha jol emlékszem akkor a családodat elverte egyszer a pajzs, csak ezeket elfelejted 😉

   Kedvelés

    1. Közük nem volt hozzá.
     A 2014 es rumble környékén kezdtek szétcsúszni és ezután tény hogy a család legyőzte őket,de nemcsak hogy nem e miatt jöttel szét,hanem itt kovácsolódtak ismét össze.
     Meg mi az már hogy a fece turon siklottak ki?
     Egyáltalán követted az eseményeket?
     A turn után erősebbek lettek,mint valaha,akkorra már belefásultak a heel karakterbe,a face turn felpezsdítette a régi tüzet,akkoriban szó szerint a hátukon vitték a céget.
     A rumble után úgy tűnt hogy szét jönnek,de a Wyattes feud és a face turn után erősebbek lettek,mint valaha.
     Mondjál amit akarsz de ez így van.

     Kedvelés

 5. Ja domináltak,majd jött a Wyatt family és kuvégezték őket Lol
  A többi ma már történelem.Remek meccseket toltak együtt.

  1-2 meccsre vagy egy feudra vagy csak a ss re összeállnak face csapatként..aminek nem sok értelme lesz..Na de kiklesznek az ellenfelek??Ez itt a kérdés.

  Kedvelés

  1. Royal levan szarva a te wyatt familyd, szerintem is mindenknek tetszene, ha majd a te kedvenceid aká írkálnál csak. Semmi köze a hírnek hozzád meg a szarjaidnak,nem is tudom,mit keres itt aki lóemberez,judásozik meg sorolatnám még, verd ki rájuk, a jövődnek már rég annyi.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s