Becky Lynch szerint a Four Horsewomen lehet a WrestleMania 33 főmeccsén!

A Four Horsewomen tagjai – Sasha Banks, Bayley, Beck Lynch és Charlotte – az NXT-ből a Main Roster-be vezető utat már mind végigjárták, és mindannyian sikeresnek bizonyultak. Becky és Charlotte bajnok, Sasha és Bayley pedig az álmaikat kergetik ami nem más, minthogy megszerezzék a csúcsnak számító aranyat. Ám ennél fentebb van-e? Becky Lynch szerint igen!

the_four_horsewomen-xlarge_transolre2xi56yo4l_idofeyb4g5o7wmtvvqgtmhzmlqtbi
Sasha Banks, Becky Lynch, Charlotte és Bayley: a Four Horsewomen. Vajon sikerül történelmet írniuk, és a Világ Legnagyobb Színpadán a Főeseményben szerepelni?

Becky a következő sorokat mondta a talkSPORT-nak egy konferenciahíváson:

Nem látom akadályát annak, hogy mi lehessünk a WrestleMania 33 főmeccsén. Ez a következő lépés! Amint elérünk egy célt, rögtön kitűzünk egy másikat, és keményen kell dolgozunk hogy ezeket elérhessük. Én sosem állok meg megünnepelni minden egyes lépést, mert mindig a következővel vagyok elfoglalva. Ha eljutunk egy bizonyos szintre, akkor azt fenn is kell tartanunk. Sosem tudhatjuk, mi fog történni, de az biztos, hogy csodás pillanat lenne ez mindannyiunk számára.

Az utóbbi évek tapasztalata alapján kissé hihetetlennek tűnhet az, hogy nők szerepeljenek a WrestleMania főmeccsén, hiszen még PPV-n sem volt övék ez a “kiváltság”. Ebben a négy nőben megvan a kellő akarás ahhoz, hogy történelmet írhassanak, és elsőként legyen övék a Főmeccs. Azonban ez az akarás néha már-már túl sok, ennek köszönhetőek bizonyos sérülések, ám amíg anélkül hozzák nekünk a jobbnál jobb meccseket, hogy bárki is megsérülne, nagyon szívesen nézi őket szinte bárki. Szerintetek megtörténhet ez az új, talán legnagyobb lépés a Női Pankrációban, vagy sosem lehetünk szemtanúi eme csodának?

Egy gondolat a(z) “Becky Lynch szerint a Four Horsewomen lehet a WrestleMania 33 főmeccsén!” című bejegyzésnél

  1. Egyszer talán lehet női főmeccs a WM-en, de nem hinném, hogy most. Előbb tényleg egy másik PPV-n kellene ezt megjátszani.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s