Undertaker hamarabb visszatérhet mint gondoltuk?!

Az év elején rengeteg pletyka övezte a John Cena vs Undertaker meccset. Egy hajszálra voltunk attól, hogy megvalósulhasson két korszak összecsapása, ám Cena vállsérülése nem tette ezt lehetővé. Azonban nincs még minden veszve: Vince McMahon továbbra sem mondott le a tervről, Undertaker hiába nyomatékosította neki, hogy több meccset nem szeretne és végzett a pankrációval. Több pletyka is felröppent arról, hogy Undertaker már a SummerSlam-en visszatérhet megkezdeni a viszályát John Cenával. Sok-sok rajongó várta, hogy a John Cena vs AJ Styles meccs közben hirtelen kialudjanak a fények és megszólaljanak a harangok, de sajnos ez nem történt meg és több kérdést is vont maga után. Láthatjuk-e a Fenomént a Világ Legnagyobb Színpadán, vagy egyáltalán a ringben? Jelenleg nem sok esély van rá, de a napokban felcsillant egy kis remény.

hhg

A Shane McMahon vs Undertaker egy “vészterv” volt a WWE részéről ami szerencsére remekül sült el, hiszen az év egyik legjobb meccsét hozták össze, viszont Vince McMahon-nek ez nagyon drága volt: Undertaker nem volt hajlandó felvenni a telefont, és a SummerSlam-re való felkérést elfogadni, mivel Vince azt kérte tőle, hogy veszítsen a szülővárosában Shane ellen. A kedélyek mostanra lecsillapodtak, és talán már most meg is egyeztek. A napokban felkerült a WWE YouTube csatornájára egy videó melyben John Cena álomellenfeleiről mutattak néhány képsort – kiemelkedő szerepet kapott ebben Undertaker. Az Inquistr szerint ezzel már most elkezdték reklámozni a meccset, nem mellesleg az emberek érdeklődését felkeltve.

A 2017-es Royal Rumble-nek otthont adó Staples Center hirdeti az eseményre Undertakert Brock Lesnar-el, Shane McMahon-nel, és Vince McMahon-nel egyetemben. Többször is hirdették a Halott Embert már “szabadként”, mint draftolható embert. Vajon ezek összessége azt jelenti, hogy az év végén, esetleg 2017 elején visszatérhet a legenda és ringbe szállhat John Cenával?

4 című bejegyzés “Undertaker hamarabb visszatérhet mint gondoltuk?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez a meccs talán ugyanakkora őrültség, mint a Sting vs Undertaker. Ha eddig nem történtek meg, ezután nem szabad. Miért? Minden korszaknak megvannak a saját hősei, legendái, fenoménjai, akik mögé hatalmas kultusz épült. Vagy nagyon jó meccset látnánk, vagy olyan hatással lenne, mint a Brock Lesnar vs Goldberg – elnyomták egymást.
  És nem utolsósorban, minden harcnak kell legyen egy győztese és egy vesztese. Ha egy Lesnar legyőzi Taker-t, ha egy Rollins legyőzi Sting-et, ha egy Wyatt legyőzi Cena-t, a mögéjük épült kultusz miatt nem sérül a karakterük – a legyőző viszont erősödik. Viszont ha hasonló népszerűséggel bíró szupersztárok csapnak össze, a vesztes elveszítheti értékét. Persze, lenne ott a meccs végén thank you, stb.. De tegyük fel Taker legyőzi Cena-t, akkor Cena ugrik mid-be (ami nekem tetszene, de ezt hagyjuk). Ha Cena legyőzi Taker-t, legyőzi vele a több évtizedes kultuszt is és kb. a mindenkori legsikeresebb, a felülmúlhatatlan lesz. Onnan hova neki tovább?
  Sok dolog jól hangzik elsőre, de ne bookkoljunk hülyeséget.

  Kedvelik 1 személy

  1. Osztom a véleményedet.Minden kornak megvannak a maga legendái,kiemelkedő,karizmatikus egyéniségei és semmirekellői mint pl müzli.

   Takaer nem fog visszajönni veszteni,nem hülye és am se szorul rá.müzli a wwe babyface fejedelme lassan 15 éve.Neki mindent megadtak.Ha veszít,egy legendától kap ki,de ha ő győz…nagyobb lesz mint lesnar…aki mint tudjuk legyőzhetetlen…

   wm en meccselnek,de feleslegesen…

   Kedvelik 1 személy

  2. Ha létre is jön a meccs mindenhol megtörténhet csak a Manian nem!!! Bár számomra amikor Taker levette tavaly a kesztyűt én veszem egy visszavonulási jelképnek is…

   Ahogy volt egy cikk is róla a 33. WrestleManianak egy Cena vs Nakamura meccs tenne jót jelen pillanatban

   Kedvelés

   1. ahhoz szerintem Nakamurát már tolni kellene feljebb,de lesz még visszavágója is Joe-val…( na ő is mikor jön fel..)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s