Triple H visszatér a Clash of Champions-on?

Az előttünk álló hét legnagyobb kérdése, hogy milyen végkifejletet hoz majd a vasárnap esti Clash of Champions főeseménye, ahol Kevin Owens-nek Seth Rollins ellen kell megvédeni a Universal bajnoki címet. Ehhez Triple H segítette hozzá a Prize Fighter-t pár hete, amikor is egy Pedigree-t követően addigi kegyeltje ellen fordult.

triple-h-hands-the-wwe-championship-to-kevin-owens-on-raw-1474269040-800

Másnap mindenki válaszokat várt The Game-től, a RAW eleje kimagaslóan jó nézettségi adatokat produkált, de mindössze Kevin Owens ünnepségét figyelhettük egy válaszokat követelő, igen feszült Seth Rollins társaságában. A két szupersztár vasárnap este egymásnak feszül a címért, és mint azt Rollins egy hete elmondta Owens-nek, jobb híján kénytelen lesz beérni azzal, hogy elveri Triple H újdonsült üdvöskéjét, ha már egyszer maga Hunter gyáva ahhoz, hogy megmutatkozzon.

Felfedezhető tehát a provokáció Rollins mondandóiban, amikkel megpróbálja előcsalogatni Hunter-t. Erre minden esélye megvan, hiszen nem túl valószínű forgatókönyv a mérkőzésre, hogy Owens tisztán, minden fajta külső behatás nélkül megverje Rollins-t.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s