Főmérkőzés bejelentve a SmackDown Live-ra – Nagy csata várható

A Monday Night RAW reklámszünetében két esemény is bejelentésre került a ma esti SmackDown Live-ra. Amennyiben létrejön a kiírt csata, és Miz hajlandó lesz küzdeni, úgy megvédeni kényszerül Interkontinentális bajnoki címét Dolph Ziggler ellen. Az adás főeseménye pedig AJ Styles riválisainak küzdelme lesz.

dean-ambrose-john-cena-wwe-smackdown_3785963
Egy hete Ambrose maradt talpon

Dean Ambrose egyéni küzdelmet vív John Cena-val. A WWE Világbajnoki cím két aktuális kihívója azok után feszül egymásnak, hogy a múlt heti adás végén Ambrose egy kemény Dirty Deeds-el padlóztatta a Cenation vezetőjét. A csatát AJ Styles kényelmi pozícióból – a kommentátorok mellől figyelheti majd.

Cena és Ambrose utoljára tavaly találkoztak egymással a WrestleMania 31-et követő RAW-n, ahol is a Lunatic Fringe fogadta el John első US Open Challenge-ét. Akkor a tizenötszörös világbajnok került ki győztesen a harcból, de nem egy ennyire motivált és elszánt Ambrose volt az ellenfele. Egyébiránt nem kizárt, hogy a következő hónapok egyik fő történetvonalát Ambrose és Cena párharca fogja szolgáltatni.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s