Nem zárt erős hetet a WWE

smackdown-vs-raw-1474425873-800A Draft óta külön figyelem övezi a két heti adást nézettség szempontjából. A SmackDown-t mindenképp feljebb akarták tornázni, és ez hellyel-közzel sikerült is. Múlt hét óta viszont mondhatni új időszámítás kezdődött, hiszen a RAW vetélytársaként visszatért hétfő estére az NFL. Ennek megfelelően a RAW nézettsége zuhant, de nem olyan drasztikusan, mint az elmúlt években, vagy  mint ahogy arra számítani lehetett. De mi volt a helyzet ezen a héten?

A RAW stagnál, a SmackDown viszont gyengén muzsikált. Hiába volt előre bejelentve két fontos mérkőzés, köztük a Cena versus Ambrose Main Event – így is csak 2 millió 292 ezer nézőt tudtak leültetni a képernyő elé, ami az adás élővé változása óta a legalacsonyabb nézőszám. Ez a keddi estére, más műsorokkal összehasonlítva pusztán a hatodik helyre volt elegendő a SmackDown-nak.

A Monday Night RAW mint pillanatokkal ezelőtt említettem, stagnál. 2 millió 684 ezer néző volt kíváncsi a műsorra, aminek alakulásán menet közben változtattak. Előzetesen a Seth Rollins kontra Rusev összecsapás volt Main Event-nek hirdetve, de ezt a show elején megváltoztatták egy Reigns versus Owens Steel Cage mérkőzésre. Ami pedig talán a legszomorúbb a RAW számára, hogy ennek ismeretében is fokozatosan zuhant a nézőszám, óráról-órára. Más egy időben futó műsorokkal összehasonlítva, a RAW a negyedik helyen végzett az este végén.

Mindazonáltal kiugró nézettségi adatokat csak kétszer volt képes produkálni a RAW július óta. Először a Draft utáni héten Finn Bálor debütálásával, majd a Universal bajnoki Fatal 4 Way címmérkőzés után, de utóbbi sokkal inkább köszönhető annak, hogy az emberek Triple H magyarázatára vártak a támadással kapcsolatban.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s