Hulk Hogan hamarosan visszatér?!

8288d50f6769ccb555f2b9010a4f6544_crop_northTavaly nagy port kavart, amikor nyilvánosságra kerültek Hulk Hogan rasszista megjegyzései. A WWE azonnali hatállyal megvált tőle, és sokan egyetértettek a döntéssel, ám annál többen szemben álltak vele. Ekkor rögtön felvetődött a téma, hogy egyáltalán láthatjuk-e még a WWE-ben, és ez a kérdés megválaszolódni látszik.

Az utóbbi hetekben a WWE elkezdte a WWE Network tartalmaiban “visszavezetni” Hulk Hogant, ezzel tesztelve a nézők reakcióit. Több reklámban is az ő hangját hallhattuk, ez is egy jele annak, hogy a visszatérés közeleg. Vince McMahon a WrestleMania 32-re szeretett volna a számára egy meccset, ám ez nyilvánvaló okok miatt nem valósulhatott meg. A visszatérés a WrestleMania-szezonra, vagy magára az eventre várható. Az idő minden sebet begyógyít, nemde?

5 című bejegyzés “Hulk Hogan hamarosan visszatér?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. ……és hozzájuk tartozik a legnagyobb párosa majd “összeveszése és harc sorozata” a 80 as évek végéről.. Hulk Hogan vs MachoMan.

   Kedvelés

 1. “Az idő minden sebet begyógyít, nemde?”

  Be a fas..t….

  Hulknak örök helye van itt.Amit műveltek vele..szánalmas..Törölték mindenhonnan,most meg mindenbe visszavezetik..Az ő nagy vállain építette fel a csámpás uralkodó a birodalmát,melyet ma úgy ismerünk WWE….

  Kedvelés

 2. Nekem hiányzik az öreg 🙂 Tudom nem szép amit tett, de ezért egész életére tönkre kell tenni? Elvégre nem ölt embert… khhmm… Eleget bűnhődött már + egy ekkora élő legendát aki a maga idejében az egész pankrációt felemelte nehéz lenne kitörölni a történelemből. De ahogy látom ezt a WWE is kezdi belátni 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s