Reigns versus Strowman hamarosan?

tumblr_nw58zfd7z41te8c1go5_1280

Már több, mint egy éve, hogy debütált a Wyatt Family-ben a “fekete bárány”, Braun Strowman. Az óriás rögtön egy nagyon masszív karaktert kapott, nem nagyon volt olyan személy, aki hosszabb időre földre tudta kényszeríteni. A Draft-on elválasztották a családtól, amit követően a RAW szupersztárjaként vitézkedik a heti adásokon – leginkább local jobberek legyőzésével.

Figyelembe véve, hogy mind a mai napig veretlen – korántsem lenne meglepő ha hamarosan első számú kihívóvá lépne elő Roman Reigns United States bajnoki címére. A BigDog a Hell In A Cell-en minden bizonnyal befejezi viszályát Rusev-vel, ezután pedig új kihívónak kell színre lépni. A RAW nem túl acélos Mid Card tekintetben, Heel előadóból pedig csak elvétve találunk bárkit is. Miután Sheamus csapatba állt Cesaro-val, nagyon nem marad más, mint Strowman, akinek már korábban voltak összecsapásai Reigns-el.

Ha viszont elengedjük azt, hogy mindenképp Heel ellenfél kellene – ideje lenne megpróbálni Big Cass-t, aki már a Universal Fatal 4 Way előtt is bizonyította, hogy megállja a helyét komolyabb erőpróbák során. Annál is inkább, mert jelenleg nem erőltetik túl Őket Enzo-val csapatban, annak pedig nem sok értelme van, hogy a Shining Stars-al szemben maradjanak alul hétről-hétre.

12 című bejegyzés “Reigns versus Strowman hamarosan?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én nem utálom annyira Reignst, mint a többség, de ez valami istentelenül ratyi meccs lenne Strowmannel. Braun még Roman-nél is kevesebb mozdulatot tud, ráadásul Reigns a méretéhez képest nem túl erős (plusz a műtét), ezért kb semmilyen mozdulatot nem tudna megcsinálni rajta.

  Egyébként nem Roman-nel meccselt Strowman már a Rawn, amikor a közönség vadul “boring”-ozott? Azt hiszem azután tüntették el Strowmant az egyéni meccsekből, mert ő sem csinált semmit, csak 5-10 percen keresztül markolászta hátulról Roman nyakát/vállát és meresztgette a szemeit.

  Kedvelés

  1. De de ez így volt nagyon nem tudtak egymással semmit kezdeni. Mikor bejött a Családba is ügyeltek rá hogy ne nagyon menjen RR ellen csak tarolja le.

   Kedvelés

 2. Hát akkor ezért jött fel a SWAFT??? Vince papa nem tudja mi jó az üzletnek!! Nekik már rég a TT címmel kéne a vállukon be jöniük Hétről Hétre és nem itt szerencsétlenkedni egy Primo és Epico ellen. Visszatérve nem kéne őket ennyire szétszedni ha ennyire erőltetni szeretnék Cass-t övre Enzo maradhatna mellete hogy promozon nekik úgy mint Heyman Lesnarnak.

  Kedvelés

 3. A gólem idővel lehetett volna igazi pusztító heel mint,mint a nagy elődök,Kane,show,lesnar stb de hamar elszúrták a karakterét,bár ő is tehet rola,mert cirkuszba való nem a ringbe,Anno védtem 2-3-4x de amit művelt többször is..kritikán aluli,mozgásképtelen szörnyeteg,egy benga állat,nem pankrátor.
  Jó h kikerült a családból,rendesen lehúzta őket,egyénibe meg no name kis senkiket ver,jobbereket,mert legutóbb többre érdemes maszkos törpét..menjen kentazr ellen,ugy se nyer,,,kentaurral temetik az övet..

  Kedvelés

 4. Vétek lenne szétszedni Enzot és Casst.
  A közönség egyenlőre kajálja,de ha szólózni kezdene hamar nyilvánvalóvá válna,hogy nagyon gyenge a mikrofonnal,és nagyon kevés az amit a ringben mutat.
  Enzoval pedig szórakoztató kis csapatot alkot,ha szétszedik jobban fogják utálni,mint Romant.

  Kedvelés

  1. Pont ezért!!! Sajnos!!!! Talán ez az ötlet hogy ne csak RR -t utálják!!! Inkább elk..rnak mindent, csak RR maradjon pozitív és kedveljék. De ez nem fog menni. Még Rusevet is éltették ellene.

   Kedvelés

   1. Ez miért olyan biztos?
    Nem lenne okos húzás,Cass bajnok alkat meg minden,de ő meg roman egy meccsen,kb elunnám az életem,még nála is kevesebbet tud.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s