Tyson Kidd szerencsés, hogy még életben van

tyson-kidd

2015. június 5-én szenvedett súlyos sérülést egy Dark mérkőzésen Tyson Kidd, aki Samoa Joe finisher mozdulatát követően kényszerült parkolópályára. Bár a korábbi Tag Team bajnok még nem tett le a visszatérésről, esélyei erre nagyon minimálisak, sőt mondjuk ki: szerencsésnek mondhatja magát, hogy még életben van.

Ezt az orvosok is közölték vele, valamint a nyakműtét lehetséges következményeit is, ami akár bénuláshoz vezethetett volna. Az ilyen esetek 95%-ban halállal is végződhetnek, így mindent egybevetve azt hiszen nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a karrierje vége nem túl nagy ár azért, hogy a legrosszabb eshetőségek közül egyik sem történt meg.

Egy évvel a műtétet követően sem az esetleges visszatérés van napirendi ponton, hiszen mint azt Tyson is elismerte nem képes úgy mozgatni a fejét, mint korábban, de ahogy a képen is írja – minden nap a felépülésre összpontosít. A visszatérés iránti vágyért pedig nem vonható felelősségre, hisz a birkózás az élete, amitől nem lehet csak úgy elszakadni, vagy kikapcsolni, mint egy televíziót.

Egy gondolat a(z) “Tyson Kidd szerencsés, hogy még életben van” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s