Jövőre visszatér az Elimination Chamber PPV

elimination-chamber-2070568

Egy év kihagyás után visszatér a WWE naptárába az Elimination Chamber PPV. Mindez a tegnap esti No Mercy KickOff műsorát követően mondható biztosra, ugyanis egyértelműen a nézők tudtára adták mindezt.

Nagyjából a KickOff felénél leadásra került egy promó videó, amivel a WWE Network-ot reklámozták, azon belül is az összes PPV adást, ami kizárólag itt tekinthető meg. Az Elimination Chamber logója kétszer is felvillant, mindkét esetben a Royal Rumble-t követően, tehát várhatóan visszatérnek ahhoz a szokáshoz, hogy erre a PPV-re a WrestleMania felvezetéseként kerül sor. Arról egyelőre semmi információ, hogy melyik Brand fogja prezentálni nekünk az adást, de biztosan nem közös PPV lesz, hiszen a Royal Rumble és a WrestleMania közé (ami közös) kell egy-egy különálló esemény is a két műsornak. Az Elimination Chamber mellett megmarad a FastLane, amit jövőre rendeznek meg harmadszorra. Kérdés már csak, hogy melyik gála melyik adás kezébe kerül.

Utoljára tavaly rendeztek Elimination Chamber PPV-t, többek között két Chamber meccsel, amik közül az egyik a gazdátlan Interkontinentális címért, a másik pedig a Tag Team övekért zajlott.

Egy gondolat a(z) “Jövőre visszatér az Elimination Chamber PPV” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s