John Cena történelmet írt vasárnap, de látjuk-e még idén a tizenötszörös világbajnokot?

044_nm_10092016dg_1036-a2dff7a4d40537c0b11cabece0689566

A PPV-t megelőzően kétszeresen is a történelem írás kapujában állt John Cena. Egyrészt ha megnyeri a címet beállítja Ric Flair rekordját, másrészt ami biztos volt, hogy a csata után Ő lesz minden idők legtöbb főmérkőzését vívó szupersztár.

Ugyan a Triple Threat mérkőzés nyitotta a PPV-t, de a WWE ettől függetlenül ugyanúgy Main Event-ként kezelte. Ez pedig azt jelenti, hogy Cena 68 megvívott főeseménnyel átvette az örök ranglista első helyét. A második, holtversenyben 67 összecsapással The Undertaker és Triple H.

AJ Styles őt kopogtatva megvédte a bajnoki címet, így Flair beállítása egyelőre elmaradt. Ugyanakkor nyitva hagyta a finish a kaput egy esetleges Styles kontra Cena III-nak, ami akár a WrestleMania 33-on is összejöhet. Jelen pillanatban az az egy biztos, hogy Cena kikerül a Main Event picture-ből. A tegnap esti SmackDown Live-on nem jelent meg, legalábbis a tévés adáson. A főmérkőzést követő Dark összecsapásban viszont ott volt, és aratott győzelmet Dolph Ziggler-rel, valamint Nikki Bella-val a Carmella, Miz, Corbin hármas fölött egy Mixed Tag Team csatában.

A hogyan tovább, már egy egész bonyolult kérdés. Nem tudni, hogy az American Git forgatása mennyire zárja ki annak lehetőségét, hogy birkózzon, de az egyetlen tény amibe kapaszkodhatunk, hogy Cena hirdetve van a Survivor Series-re. A november 20-án tartandó közös PPV (RAW, SmackDown) egyik mérkőzése az 5 vs. 5 Elimination Tag Team csata lesz. Figyelembe véve, hogy egyébként várható egy Styles kontra Ambrose, és egy Orton kontra Wyatt, könnyen elképzelhető, hogy a SmackDown csapatának kapitánya John Cena lesz ebben a bizonyos tradicionális mérkőzésben, ami alatt a RAW 5 kiválasztott szupersztárja ellen fognak küzdeni a felek.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s