Shawn Michaels vs. AJ Styles a Royal Rumble-ön?

shawn-michaels-raw981photo065-1344449703

A 2017-es Royal Rumble-nek 20 év elteltével ismét a San Antonio-i Alamodome ad otthont. Az elmúlt egy hétben minden WWE szupersztár promótálta a nagy eseményt, amire péntektől kezdődtek meg a jegyárusítások. Természetesen beindultak a találgatások nagy visszatérőkkel kapcsolatban is. Köztük van Stone Cold Steve Austin, de persze Shawn Michaels is, akinek amellett, hogy az Alamodome és San Antonio hazai pálya – ebben a létesítményben lett WWE bajnok az 1997-es eseményen.

aj-styles-wwe-world-champion-2-1476643727-800

Ma azonban, egy minden eddiginél bizarrabb hír látott napvilágot az egyik leghitelesebb forrásnak számító külföldi weboldal által. Shawn Michaels kontra AJ Styles “Once In A Life Time” Álommérkőzés. Természetesen az elsődleges cél az, hogy telt házat csináljanak, ami hozzávetőleg 65.000 ezer nézőt jelentene. Ehhez mindenképp szükség van egy nagy húzásra, amit pillanatnyilag HBK-ben látnak – és ennek megfelelően próbálják győzködni Őt, vélhetően Triple H hathatós közreműködésével.

rsz_065_raw_10192015ca_0943-4106110530

A tény viszont az, hogy Shawn boldog jelenlegi helyzetével és szerepével a szervezetben, ami edzői feladatokat foglal magában a Performance Centerben. Van-e bármilyen módja rá a WWE-nek, vagyis inkább Triple H-nek, hogy rábírják Shawn-t még egy utolsó ütközetre? Mint ismert a WrestleMania 26 alkalmával vonult vissza, amikor is karrierjét tette fel arra, hogy megtörje az Undertaker sorozatát. Epikus viszályuk második felvonásában is alulmaradt, így szögre kellett akasztania a csizmát. Ugyan kisebb-nagyobb szerepek erejéig visszatért, de meccsig sosem jutott igazán közel. Leszámítva talán a 2013-as év végét, amikor Daniel Bryan-nel keveredett nagyon komoly konfrontációba.

Az eladások szempontjából, és úgy minden tekintetben kecsegtető lenne egy AJ Styles vs. Shawn Michaels összecsapás. de a legnagyobb probléma az, hogy Shawn hivatalosan visszavonult – nem is akármilyen körülmények között. Vajon ennek tudatában és ismeretében is ugyanúgy eladható lenne ez a párosítás?

3 című bejegyzés “Shawn Michaels vs. AJ Styles a Royal Rumble-ön?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. nincsenek egy (súly)csoportban a kor miatt ,meg a felkészültség szerint sem….+ vissza is vonult…mi kell még?

    Kedvelés

  2. Biztosan jó kis összecsapás lenne, Michaels a mai napig nagyon jó formában van. 😀 Az már egy másik dolog, hogy már tényleg megvolt a végső meccse nem is akárki ellen. 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s