All in a Survivor Series-re?

20161017_raw_ko-5e9d1dcf4297624cf49b0eba86908b31

Két hétre vagyunk a Hell in a Cell PPV-től, de még mindig nem kristálytiszta, hogy mi lesz Chris Jericho szerepe. A hatszoros világbajnok sorra kapta a lehetőségeket, hogy Rollins legyőzése árán akár bekerüljön a címért folyó Cella meccsbe, de mindannyiszor elpuskázta a sanszot. Ugyanakkor szép lassan építik a viszályt, ami nagyon könnyen a Survivor Series-en csúcsosodhat ki.

Az talán egy pillanatig sem vet fel kérdést senkiben, hogy Kevin Owens hagyja el győztesen a Cellát jövő hét vasárnap. Rollins ezzel kikerül a title picture-ből, helyére pedig Chris Jericho léphet. Y2J az elmúlt hetekben többször is érzékeltette Owens-el, hogy nem csicskának, vagy épp pótanyukának van mellette. Talán azért, mert Chris is érezte, hogy Kevin saját magát helyezi előtérbe a csapaton belül azáltal, hogy Ő a WWE Universal bajnoka. Kisebb konfliktusok után a tegnap esti RAW-n robbant kis híján a bomba, amikor is Jericho letisztázta a képet Owens fejében a helyzettel kapcsolatban. Igen-igen, előbb utóbb valami történni fog. Vagy Jericho unja meg az állandó cserbenhagyást, vagy Owens fordul végképp ellene. Akárhogy is lesz, elkerülhetetlennek látszik az, hogy a két kanadai összecsapjon Kanadában a Survivor Series főmérkőzésén(?). Ahogy @dasdeicide fogalmazott – ez tipikus Vince booking lenne, All in-t tolni Kanadára. Hosszútávú rációt azonban nem feltétlenül érdemes keresni annak tudatában, hogy Jericho előbb-utóbb távozik – hisz bejelentésre került, hogy jövőre újra turnézni indul zenekarával a Fozzy-val.

chris-jericho-1476691496-800

Jelen pillanatban az egyetlen kézenfekvő booking döntés is az Owens kontra Jericho lenne az év hátralevő részére. Simán elhúzhatják a Rumble időszakig a viszályt, amit követően ha már nem is lesz Jericho, de megérkezhet Bálor – persze amennyiben összerakják addigra, mert össze akarják efelől ne legyen kétségünk.

Visszatérve a Hell in a Cell-hez. Mint azt cikkem elején említettem, még mindig nem kristálytiszta Jericho szerepe. A jövő heti RAW főmérkőzése már ismert – Owens vs. Jericho vs. Rollins Triple Threat mérkőzés. Még innen is megléphetik azt, hogy Jericho bekerül a Cella meccsbe azáltal, hogy az elmúlt hetek szivatásai után egyfajta elégtétel gyanánt lekopogtatja Owens-t. Pinfall a bajnokon, egyenes út a Cellába? Elég sanszos. És ha már mindketten a Cellában lesznek, Owens végleg Jericho ellen fordulhatna azáltal, hogy Őt kopogtatva védi meg a címet. Mindenki jól jár, tovább építik a Survivor Series meccset, Rollins karaktere pedig nem gyengül ellenfelei történetének árnyékában.

Helyes döntés lenne All in-t tolni Kanadára, meglovagolva ezzel Jericho karakterének jelenlegi népszerűségét?

7 című bejegyzés “All in a Survivor Series-re?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mimdenki arra számít, hogy a pufi nyer keterecben. Én remélem nem így lesz. Mert egyrészt nem tartom jónak Owenst, abszolút nem oda való. Bunyózzon kocsmában aprópénzért. Másrészt sokkal remekebb sztorit lehetne összehozni, ha veszít. Mondjuk: nyerjen Rollins a cellában valamilyen szándékos, vagy félre sikerült Jericoh segtséggel. Valahogy bejön Jericoh segíteni Owensnek, ami rosszul sül el és nyer Rollins. Így Owens-szel végleg összeveszhetnek, és Kanadára ott lenne nekik a főmeccs. De az sem lehet tét nélküli, ezért Owens közben menne Rollins ellen is, és Kanadában egy Rollins vs Owens vs Jericoh meccsen nyerne az egyik kanadai. Én Jericoh-nak adnám, csak rövid időre, pl. egy hónapra, ami után majd jöhet a Royal Rumble ott meg lesz ami lesz.

  Viszont a történet nem erre halad. Már a jövő héten megjátszák a Jericoh vs Owens vs Rollins csatát, ami minden bizonnyal az Owens vs Jericoh párharc kezdete lesz. Viszont itt jöhet be az a szál, hogy Jericoh Rollinst segíti valahogyan címhez a SS-on. És megint adott lenne Kanadára a tt a 3 főszereplőnkkel, immáron a címért.

  Kedvelés

  1. Viszont itt jöhet be az a szál, hogy Jericoh szándékosan Rollinst segíti valahogyan címhez a SS-on.

   Ezt akartam írni.

   Kedvelés

   1. Jericho nevét nem akartad helyesen leírni?
    Amióta írsz az oldalra, én csak Jericoh-ként olvastam tőled…….
    Vagy az a baj, hogy divatnak számít a nevek helyes leírása és ez ellen küzdesz?

    Kedvelik 1 személy

 2. Az egésznek semmi pozitív haszna nincs ha Jericho ténylegesen nem lesz benne a sztoriban. Értsd úgy hogy az egyik meccsen elviszi az olcsó kínai másolatot Owens orra elől. lehetőleg az elején. Akkor már komolyan sztorizgatni lehetne, mert volna mire alapozni az egészet. Máskülönben az unalom fog megölni minket januárig. Bár lehet hogy utána is, mivel Bálor mindent visz elvileg, így teljesen kiölik az izgalomfaktort a RAW-n. Nyerjen olyan ember Rumble-t akinek tényleg kell a sansz . Mondjuk Baron Corbin.

  Kedvelés

 3. Ha júdás végre valahára kikerül a képböl jöhet a Jericho vs ko,ami jó meccseket hozhat.Mekkora lenne már ha Jericho valamelyik ppv-n megnyerné az övet,de nyálasan ledobná a földre,h ő már mindent elért nincs az övre szüksége majd lelép a színről…és meg turnézni..
  Megérdemelné a főövet még utoljára..az 1.vitathatatlan bajnok,aki a fiatal tehetségek miatt van itt jobbolni.Imádom.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s