Mick Foley hivatalosította: Sasha és Charlotte vívja a Hell In A Cell főmérkőzését

021_raw_10102016dg_0624-f1f0b251859869b983fda9c6cfaddd5d

Sejthető volt a hivatalos PPV plakátból, de mindeddig nem került kimondásra. Két hét múlva a WWE történelmének első Női Hell in a Cell mérkőzése lesz a főesemény a Bostonban megrendezésre kerülő PPV-n. Mindezt Mick Foley hivatalosította közösségi oldalán pár órája.

14650747_1440544925975641_8464997700702093537_n
A büszke “szülök” 😀 

Kétszeresen is történelmet írnak a hölgyek jövő hét vasárnap. Egyrészt mint említettem ez lesz az első Női Hell in a Cell mérkőzés, másrészt a WWE első olyan PPV főmérkőzése, amiben hölgyek csatázhatnak egymással. Bár ez nem feltétlenül igaz, hiszen a tavalyi NXT TakeOver: Respect alkalmával Sasha Banks és Bayley vívta a főmérkőzést, ami egy 30 perces IronWoman csata volt.

20161017_raw_char-533100ca3ca7ec015c1e1ab68239cf9f

A rivalizálás epikus módon zárul. Az utóbbi évek legkomolyabb Női párharca. De hogyan vélekedik erről Charlotte? Természetesen magabiztos, és kijelentette, hogy háromszoros bajnokként távozik Bostonból. Nem érzi hátránynak azt, hogy Sasha szülővárosában (ami nem igaz) kell megküzdeniük egymással. Véleménye szerint Sasha-nak szüksége lesz a közönségre, valamint a WWE Univerzumra – ellenben vele, akinek sosem volt szüksége semmilyen segítségre a közönségtől. Egész egyszerűen azért, mert Ő a legjobb, a legnagyobb szupersztár az iparban, nem mellesleg genetikailag felsőbbrendű, aki mindig 100%-ot nyújt. El fogja érni célját, és ebben senki sem állíthatja meg.

20161017_raw_sasha-2e0e7f4d217d5cddc7899709e725e237

Sasha egy fokkal visszafogottabb, ugyanakkor leszögezi, hogy készen áll. Együtt indultak útnak Charlotte-al még az NXT-ben, visszagondolva pedig lenyűgöző, hogy meddig jutottak. Az NXT-től egészen addig, hogy történelmet írjanak a ketrecben. Tiszteli Charlotte-ot, Azonban azért van itt, hogy megmutassa miért Ő a legjobb, és a Hell in a Cell-en be is fogja ezt bizonyítani. Charlotte azt hiszi ez az Ő estéje lesz, de nem igazán jött még rá arra, hogy Bostonban lesznek, a helyen ahol Sasha számára minden elkezdődött. Történelmet fog írni azáltal, hogy első nőként lép be a ketrecbe. Néha el sem hiszi, hogy mindez valóság. Idáig jutott a Womens Revulution, és Ő most mindennek a részese. Nem gondol a SummerSlam-re, az a múlt. Visszatért és jobb, mint valaha ezt pedig bizonyítja, hogy Ő a bajnok. Természetesen 100%-os állapotban van. Nem érez félelmet a mérkőzéssel kapcsolatban, tudta mit vállal és ennek tükrében akarta a csatát. Nem mutathat félelmet abban a pillanatban ahogy belép a Cellába. Azt kell megmutatnia Charlotte-nak és az egész világnak, hogy miért Ő a “Bo$$”.

Kíméletlen küzdelem várható, ez már csak a két hölgy bizonyítási vágya miatt is borítékolható.

Egy gondolat a(z) “Mick Foley hivatalosította: Sasha és Charlotte vívja a Hell In A Cell főmérkőzését” című bejegyzésnél

  1. Csak szerintem volt a két interjú olyan szinten trágya,mintha a betanult szöveget is alig tudták volna elmondani? Még Lita kérdései is nagyon nyögvenyelősen mentek……( egy példa: AJ mikor idejött , nem volt nagy beszélőkéje,azóta pedig…..)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s