Undertaker-nek műtétre volt szüksége

taker

Az elmúlt héten több kép is napvilágot látott arról, hogy The Undertaker járóbot segítségével közlekedik. Azonnal beindultak a találgatások a DeadMan egészségi állapotával kapcsolatban, de mint az pár órája kiderült, aggodalomra semmi ok.

A ma reggeli jelentések szerint Undertaker-nek csípőműtétre volt szüksége. Ezt nemsokkal később maga Michelle McCool (Undertaker felesége) erősítette meg, többet azonban nem árultak el a beavatkozással kapcsolatban, ami önmagában nem meglepő, hisz az 51 esztendős legenda teste igen komoly megpróbáltatásokon ment keresztül karrierje során, valamint ha Taker edzésben van – azt sem visszafogottan szokta végezni.

Visszatérését továbbra is találgatások övezik. Lesz-e még egy mérkőzés, vagy tényleg befejezte? Erről természetesen ő maga fog dönteni, és talán a 2017-es Royal Rumble környékén már okosabbak leszünk. Ha kihagyja a 65.000 néző előtt megrendezésre kerülő Rumble-t, az elég hangzatos lehet. Továbbra is John Cena az első számú várományosa a Fenomén elleni meccsnek, de mint említettem, hogy mindez létrejön-e – az kizárólag Undertaker-en múlik.

Egy gondolat a(z) “Undertaker-nek műtétre volt szüksége” című bejegyzésnél

  1. Mielőbbi jobbulást kívánok neki.Remélem jövőre már nem fogom őt látni a wm en..addig kísérti a sorsát amig egyszer a ringben marad…
    A BOD méltó búcsút kapott,ő is a wm an,szal,nem kéne tovább ezt erőltetnie.A legnagyobb kedvencem,de remélem visszavonul.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s