Goldberg jövőre a Hall of Fame-ben?

maxresdefault

A WWE megkezdte tervezni a 2017-es Hall of Fame ceremóniát, amire természetesen szokás szerint egy nappal a WrestleMania előtt kerül sor.

Egyelőre három név szerepel a lehetséges beavatottak között, legalábbis az előzetes hírek szerint. Jelen állás értelmében az esemény legnagyobb neve Goldberg lehet, aki idei visszatérésével megválthatja jegyét a Halhatatlanok közé. Ugyan pletyka szinten kering egy esetleges Roman Reigns elleni csata a WrestleMania-ra, de ennél perpillanat sokkalta reálisabb az, hogy a WCW történelmének egyik legnagyobb bajnoka lesz a Hall of Fame 2017-es osztályának vezető alakja.

Emlékezhetünk Sting esetében is hasonló volt a helyzet, visszatérés – meccs – majd idén beavatták a Hall of Fame-be.

Melyiket tartjátok jobb variációnak?

 • Reigns VS Goldberg – WrestleMania 33
 • Goldberg a Hall of Fame 2017-es osztályának élén

9 című bejegyzés “Goldberg jövőre a Hall of Fame-ben?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A legjobb úgy lenne, ha a ceremónia a Wrestlemania utáni napon lenne, Goldberg elverné Lesnart és másnap bekerülne a Hall of Fame-be.

  Kedvelés

 2. Érdekes.Bármikor hof lehetett volna,de csak azután lesz az h visszajön jobbolni lesnarnak?pffff
  Többet érdemel ő ennél.Amugy is,lefekszik lsnarnak 1-1 lesz..miért akarják annyira 1-1 el vagyis lesnar győzelemmel lezárni ezt?Ja,mert lesnar több lenne mint goldberg?

  Meg akarnak egy kentauros meccset vele..minek?Kajakra kinézem azt is belőlük h kentaur is megveri őt…Logikailag mi értelme lenne ha kentaur veszítene?Nem lenen feud,semmi csak 1 meccs..szomoru h itt tartunk..pedig golbergnél nem sok nagyobb név van aki fizikailag is hitelesen eltudná pusztitani lesnart..de hát hof lesz ugye és ezzel le is van tudva a veresége..pfffffffffff

  Kedvelés

  1. Miért nem lehet azt megtenni h lesnar nyer 1-1 aztán a wm en egy döntő,amit goldberg nyer majd elmegy és lesnar marad de ugy h kikapott valakitől..sokkal jobb lenne ez neki is jót tenne..de hát pár milláért goldbergel is azt tesz a csámpika amit csak akar..

   Kedvelés

  1. Mert egy hónapig nem tudtam írni technikai gondok miatt, sajnos nem csak a RtL hiányzik, de ezt persze tervezem orvosolni, nem adom fel a WCPW-t csak emiatt a “kisebb” késés miatt.

   Kedvelés

 3. Egyértelműen a Reigns vs Goldberg. Bár reálisabb lenne ha Austinal meccselne vagy ha most legyőzi őt Lesnar ellene egy harmadik meccs. Mindegy lenne csak meccseljen.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s