Kane kontra Wyatt szabályok nélkül, Ambrose vs. Styles, valamint egy visszatérés bejelentve a jövő heti SmackDown Live-ra

kane-vs-bray-wyatt-1452936141

Két összecsapást és egy visszatérést állít szembe főként a Monday Night RAW-al a SmackDown Live jövő héten. Mint az a tegnap esti bejelentésből kiderült, láthatunk egy No DQ mérkőzést, egy kihívói jogról döntő csatát, illetve a Női bajnok visszatérését.

Demon Kane az elmúlt hetekben Randy Orton oldalán tűnt fel a Wyatt Family elleni harcban. Az Ördög Kedvenc Démona újfent megkapja a lehetőséget egy az egyben a Félelem Új Arca ellen, méghozzá egy No DQ mérkőzésen, aminek keretein belül minden megengedett a győzelem megszerzése érdekében.

A főmérkőzésen AJ Styles-nak Dean Ambrose-al kell szembe nézni. A csata ugyan nem a WWE Világbajnoki címért zajlik, mégis komoly téttel bír mindkét szupersztár számára. Amennyiben Dean Ambrose nyer, kap ezért egy címmérkőzést a jövőben a Phenomenal One ellen. Értelemszerűen Styles ennek elkerüléséért fog majd küzdeni, s nem utolsó sorban azért, hogy elégtételt vegyen az elmúlt két hét eseményeiért a Lunatic Fringe-en, akinek hathatós közreműködésével tudta legyőzni kétszer is a bajnokot James Ellsworth.

A címvédő SmackDown Női bajnok, Becky Lynch személyében egy visszatérőt is köszönthetünk. Becky egy kisebb sérülés miatt hagyott ki két és fél hetet, ebből kifolyólag nem tudta megvédeni a bajnoki címet Alexa Bliss ellen a No Mercy-n. Az Irish Lass Kicker-nek november 8-án a skóciai Glasgowban kell kockára tenni a bajnoki címet Bliss ellen, aki az elmúlt időszakban nagyon fogadkozott arra, hogy megfosztja az Ír hölgyet az övtől.

Első sorban tehát ezekkel az eseményekkel akar versenyre kelni a RAW-al a SmackDown. Hétfő estére ismerünk egy Brock Lesnar visszatérést, valamint egy Triple Threat mérkőzést Owens, Rollins, és Jericho között.

Egy gondolat a(z) “Kane kontra Wyatt szabályok nélkül, Ambrose vs. Styles, valamint egy visszatérés bejelentve a jövő heti SmackDown Live-ra” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s