Styles kontra Orton a világbajnoki címért hamarosan

september-27-2

Múlt héten beszámoltunk egy esetleges AJ Styles versus Shawn Michaels mérkőzésről a 2017-es Royal Rumble-re. Kimondani és belegondolni is szép a dologba, de valószínűségalapja már annál kevesebb van. Ugyan AJ Styles azóta Twitteren igen pozitívan reagált a felvetésre, a mérkőzés nem fog létrejönni. Hiába lesz a Rumble HBK szülővárosában, a legenda minden bizonnyal nem hajlandó feladni boldog “nyugdíjas” pillanatait. Ez persze nem zárja ki annak lehetőségét, hogy megjelenjen az eseményen, sőt.

De ha nem HBK, akkor ki lehet a Phenomenal One ellenfele? A 434 jelentése szerint Randy Orton lesz az a személy, aki hamarosan célba veszi Styles-t, s ezzel együtt a világbajnoki címet. Ez a párosítás már nem egyszer felmerült az elmúlt hónapokban, először Orton, majd nemrég Styles is előrevetítette a párharcot, ami nagyon úgy néz ki, hogy vészesen közeledik. Az említett portál a Royal Rumble PPV-re jósolja a küzdelmet.

A Rumble-ig hátralévő idő pont elegendő arra, hogy mindketten befejezzék aktuális viszályukat. Styles Ambrose-al, Orton pedig Wyatt-el. Utóbbit simán el lehet húzni az év utolsó PPV adásáig is ( TLC ), ehhez csupán annyi szükséges, hogy a Survivor Series-en Orton legyőzze Wyatt-et. Ha egyáltalán egyéni meccset vívnak a következő gálán, hiszen Kane és Luke Haper is erőteljesen ott mozog az említett szupersztárok körül.

Styles és Ambrose helyzete annyiban vet fel kérdést, hogy a Lunatic Fringe megkapja-e az újabb (és egyben utolsó) title shot-ot a Survivor Series-en, vagy mindketten a Team SmackDown csapatát erősítik majd a PPV-n, ezzel kitolva kettejük utolsó összecsapását a TLC-re, ami így egy extrémebb kikötéssel fűszerezett feud záró mérkőzés lehet.

2 című bejegyzés “Styles kontra Orton a világbajnoki címért hamarosan” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Illő már.Bukja a feudot Wyattel,majd legyen bajnok orton,bár ajvel hosszútávra terveznék.rr ig min elhúzzák a feudot.Wyatt Kane feud vol 138…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s