Live Event: Randy Orton csatlakozott a Wyatt Family-hez

has-orton-joined-the-wyatt-family-smackdown-live-oct-25-2016

Természetesen nem állt meg az élet a Hell In A Cell PPV alatt sem, hiszen a SmackDown Live Allentown-ban tartott Live Event-et. Az eseményen Randy Orton egy Street Fight küzdelmet vívott Kane ellen, aki múlt kedden váratlanul megtámadott egy RKO-val. Erre a Vipera azt a magyarázatot adta, hogyha nem tudod legyőzni őket, csatlakozz hozzájuk. Nagyon úgy néz ki, hogy az említett csatlakozás megtörtént.

Randy egy RKO segítségével legyőzte Kane-t ezen a bizonyos Street Fight mérkőzésen, amit követően megjelent Bray Wyatt és Luke Harper, akik Orton-nal kiegészülve gyötörték még egy kicsit a Démont.

14732389_1217253748313072_1533505069699440012_n
Orton megkezdte a játszmát

A történet lényege, mármint, hogy Randy csatlakozik a Wyatt Family-hez kísértetiesen hasonlít a korábbi Bryan & Wyatt viszályhoz, valamint az Orton & Rollins párharchoz is. Valószínűleg ez csak egy jól megfontolt elmejáték a Vipera részéről, hogy kellőképp közel férkőzzön áldozatához, hogy aztán lecsaphasson rá.

3 című bejegyzés “Live Event: Randy Orton csatlakozott a Wyatt Family-hez” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ez az egész bűzlik az ötlettelenségtől. Jól látható/érezhető/tapasztalható, hogy fogalmuk sincs, hogy mit kezdjenek ennyi emberrel. Nagy kár. Nem találják a helyét az újaknak, képtelenek pozicionálni őket, a régieket meg dobálgatják, mint hullám az összetört hajó deszkáit…

    A kérdés az lesz, hogy ha ők így összeállnak, elvilegesen három fős tag-team lesz. Hány másik három főből álló csapat van? Persze látok sanszot az egészben arra, hogy a red-vs-blue-tag-team mérkőzésre hangolnak ezzel, viszik az ismertebb arcokat a tag-teamekbe, hogy az is érdekeljen valakit. (szvsz)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s