Miért akarnak sérüléses sztorit eladni, ha négy nap múlva átrepültetik vele a világot, hogy birkózzon?

PHILADELPHIA, PA - JUNE 03:  WWE's Sasha Banks on Day 2 of Wizard World Comic Con Philadelphia 2016  held at Pennsylvania Convention Center on June 3, 2016 in Philadelphia, Pennsylvania.  (Photo by Albert L. Ortega/WireImage)

A vasárnapi PPV legnagyobb meglepetése volt, hogy a hazai közönség kedvenc Sasha Banks ismét elvesztette a RAW Női bajnoki címét Charlotte ellen. Másnap a Bo$$ kihagyta a RAW-t, s mint Charlotte promójából kiderült, kórházból volt kénytelen figyelni ahogy a Királynő ismét a szervezet csúcsára emelkedik.

Sasha nincs a RAW-n, eltűnt a közösségi médiából, semmit többet nem közölnek vele kapcsolatban annál, minthogy kórházban van a Cella meccs után. Ehhez képest, ma este már birkózik Németországban Charlotte ellen a bajnoki címért.

14914918_200355520410334_86622721_n
Charlotte Flair kontra Sasha Banks a Női bajnoki címért Frankfurtban, az európai turné első állomásán

Nem hiteltelen ez egy kicsit? Számomra igen, mégpedig azért, mert a hátsérülésre volt felépítve az egész vasárnapi címmérkőzés. Live Event, vagy sem – nem biztos, hogy jó döntés sérülésre játszani, ha utána a világ átrepülését követően birkóztatják. Kapásból berakhatták volna a Team RAW Női csapatába, amit követően nem lenne ennyire érdekes a szituáció, hogy részt vesz az európai turnén.

Egy szó, mint száz: Banks rendben van, nincs komolyabb sérülés, és várható, hogy részt vesz a Survivor Series-en!

Egy gondolat a(z) “Miért akarnak sérüléses sztorit eladni, ha négy nap múlva átrepültetik vele a világot, hogy birkózzon?” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s