John Cena ellenfele Baron Corbin lehet a Royal Rumble PPV-n?

hqdefault-1478165510-800

Hosszú hetekig ment a parasztvakítás, hogy John Cena ott lesz a Survivor Series-en. A tizenötszörös világbajnokot egészen múlt hétig hirdette a WWE az esemény weboldalán, ám a RAW előtt lekapták onnan Orton-nal egyetemben. A Vipera ettől függetlenül ott lesz, Cena viszont vélhetően nem, és karácsony második napjáig vissza sem tér.

Az elmúlt hetekben került jelentésre, hogy Cena ellenfele a 2017-es esztendő első PPV adásán Baron Corbin lesz. Mindezt egy másik információra alapozta a szóban forgó portál, aminek értelmében a LoneWolf egy nagyobb pushban részesülhet a jövő év elejétől kezdődően. Ezeket az állításokat most több külföldi forrás oldalunk is átvette, így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megszellőztessük az infót. Nagyobbat nem bukhatunk rajta, mint a WWE a soron következő Goldberg kontra Lesnar visszavágóval.

Szóval Cena vs. Corbin. Egyik oldalról nagyon is megkérdőjelezhető a feud, hiszen egy nagyobb push Corbin-nak mindenképp abban ütközhetne ki, hogy legyőzi Cena-t, pontosabban megnyeri a viszályt. Ha viszont ez megtörténik, azt gondolom kukázhatjuk azokat az elképzeléseket, hogy John a WWE Világbajnoki címért megy Styles ellen a WrestleMania-ra. Nem feltétlen? Ezen a ponton bárki felhozhatja ellenvéleményként a 2014-es évet, amikor is Daniel Bryan vereséget szenvedett Bray Wyatt-től a Royal Rumble-n, de ezt követően a WrestleMania-n egy este alatt győzte le Triple H-et, majd Randy Orton-t és Batista-t, hogy aztán vállaira vethesse a WWE Nehézsúlyú világbajnoki címet. Ez a tény. A valóság pedig az, hogy alapjáraton csak a CM Punk-nak tervezett WrestleMania sztorit vette át azután, hogy a magát világ legjobbjának kikiáltó szupersztár viharos körülmények között távozott a szervezettől. Visszakanyarodva a Cena & Corbin történethez, Cena-nak nem feltétlen férne bele egy újabb fiaskó, hiszen nem nyert komoly téttel bíró mérkőzést a 2015-ös Night of Champions óta, ahol Seth Rollins ellen hódította vissza a United States bajnoki címet. Azóta alulmaradt Del Rio, Rollins, Ambrose és Styles ellen is. Ha ez történne Corbin ellen, nem nagyon tudná lemosni magáról azt, hogy most már csak a jövő sztárjainak segítése céljából van itt. Tudjuk, hogy beállítja, sőt talán meg is dönti a legendás Ric Flair rekordját (16 világbajnoki cím), de ehhez nem ártana előbb egy-két tétre menő meccset behúzni, ami hitelessé teszi azt, hogy John Cena újra világbajnok legyen. Ami pedig a Corbin esetében emlegetett push-t illeti: az, hogy van-e neki bármilyen előjele, minden bizonnyal leszűrhető lesz emberünk teljesítményéből a Survivor Series-en.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s