Ronda Rousey egy nap mégiscsak a WWE-ben köt ki?

ronda-1478198005-800

2015 márciusa. Ronda Rousey a világ első számú ketrecharcosának mondhatja magát, veretlenül uralja a UFC-t, vállán a szervezet harmatsúlyú bajnoki címével. A WrestleMania 31-en vagyunk, Ronda az első sorból figyeli The Rock, valamint a Vezetőség szócsatáját, ezt követően pedig csatlakozik a Great One-hoz (Maga a szegmens meghozta Rock és Rousey számára a “This is Awesome Moment of the year” Slammy díjat decemberben). Dana és Vince megállapodásának gyümölcseként jöhet létre ezen pillanat, Rousey elintézi a vele szemben állókat, ami előre vetít egy következő WWE-s megjelenést, akár Stephanie McMahon ellen.

Durrogtak is a pletykák ezerrel, egészen addig míg homokszem került a gépezetbe. 2015 novemberében Rousey elszenvedte pályafutása első vereségét egy brutális KO kíséretében Holly Holm ellen, ami egyúttal a világbajnoki címbe is került számára. Ekkor nemhogy a WWE, de a UFC-ben való szereplés is komolyan megkérdőjelezhető volt, s mint azt a trón fosztott királynő elmondta, erőteljesen foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata is, leginkább a veretlenség elvesztése miatt.

Brock Lesnar 2016-os UFC visszatérése elméletileg egy olyan opciót foglalt magában, hogy Dana White is kölcsönöz egy harcost Vince McMahon számára valamikor. Ronda ekkor is az első helyen emlegetettek közt volt attól függetlenül, hogy veresége óta nem igazán hallatott magáról. Aztán ez a kölcsönzős pletyka is alábbhagyott amint kiderült, hogy a Nagy Fehér megbukott a cuccteszten. Most viszont talán újra megvan rá a lehetőség, hogy Ronda egy nap a WWE-be érkezzen, hogy folytassa, vagy inkább befejezze, amit 2015 márciusában elkezdett.

Rousey decemberben visszatér, hogy megkísérelje visszahódítani a világbajnoki címet. Ugyanakkor egy nemrég adott interjúban elhintette, hogy ez a bizonyos visszatérő csata egyike lesz az utolsó mérkőzéseinek. Stephanie McMahon ezt hallva úgy reagált, hogy megpróbálnak majd mihamarabb leszerződni Rousey-val azt követően, hogy megvívta utolsó mérkőzését.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s