Van-e vajon összefüggés Undertaker visszatérése és a WrestleMania-ra való jegyárusítás kezdete között?

vince-undertaker-1024x576

Tegnap bombaként robbant a hír, mi pedig rögtön szállítottuk is nektek: The Undertaker november 15-én visszatér a SmackDown 900. epizódjára. Természetesen azonnal beindultak a találgatások, hogy vajon milyen okból kifolyólag tér vissza a “holt szezonban” a legenda.

Ezer és egy eshetőség merül fel, bennem viszont nemrég megfogalmazódott valami konkrétum, amit úgy gondoltam nem butaság megosztani olvasóinkkal. Tehát.. Undertaker november 15-én kedden tér vissza, ami három nappal azelőtt lesz, hogy megkezdik árusítani a jegyeket (november 18.) a 2017-es WrestleMania-ra. Kitűnő időzítés, amennyiben már az elején el akarják kerülni azt, hogy az ideihez hasonló gondok merüljenek fel a jegyeladásokkal kapcsolatban, hiszen köztudott, hogy Undertaker mérkőzésének bejelentéséig nem igazán kapkodtak a belépők után. Ha Taker visszatérése egyben egy WrestleMania bejelentést tartogat, akkor mindennél biztosabb, hogy egy hónapon belül telt házat csinálnak Orlandoba.

Lelki szemeim előtt látom ahogy Vince rimánkodik Taker-nek:
-Vince: Mark, játszunk tiszta lapokkal. Megműttetted a csípődet, ez lehet a 25. WrestleMania szereplésed, ugye birkózni akarsz jövőre Orlandoban? Ha igen, jelentsük be hamar mert nem akarok ideg összeroppanást az eladások miatt.
-Taker: Legyen, november 15-én a 900. SmackDown adáson!

Ha itt Taker esetleg hozzáteszi, hogy a Mania-ra Cena-t akarja – Vince spontán erekciót kap.

Na de komolyan.. Szó volt itt visszavonulásról. Ezt nem tartom valószínűnek, hiszen ez alapjaiban befolyásolná a Survivor Series-t. Pontosabban a közhangulatot: le tudnál ülni nyugodtan megtekinteni az adást annak tudatában, hogy négy nappal korábban minden idők legnagyobbja bejelentette a visszavonulását? Gondolkodj ha szükséges, de szerintem egyértelmű a válasz amennyiben átérzed, hogy mit jelent ennek a biznisznek és a közönségnek The Undertaker személye.

11 című bejegyzés “Van-e vajon összefüggés Undertaker visszatérése és a WrestleMania-ra való jegyárusítás kezdete között?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Emlékeim szerint Undertaker SS-en debütált először, meglepetés emberként. Még anno valamilyen sky csatornán élőben néztem gyerekként. 🙂 Furcsa lenne a WM jegyárusítás miatt, illetve a közelgő SS miatt, ha most vonulna vissza, viszont szép keretet adna a pályafutásának.

  Furcsa egyébként, hogy a WM-án vitte a streaket. Persze az a legnagyobb esemény, de SS-en debütált, talán SS-en nyerte az első címét is, meg a karakteréhez is a Survivor Series mint esemény jobban illik. 🙂

  Kedvelés

  1. Délután olvastunk egy olyan hírt, aminek értelmében Orton-nal fog meccselni ezen a bizonyos SmackDown-on. Szerkesztőségen belül pedig egy olyan variáció is felmerült a visszatérés kapcsán, hogy csapatba áll Kane-el és elfoglalják az utolsó szabad helyet a SmackDown csapatában.

   Kedvelés

   1. A BoD ütne az SD csapatban, de szerintem nem illenének oda. Valahogy nagyobb legendák, mint hogy a HypeBros, Slater, stb oldalán bohóckodjanak, bár Kanetől már láttunk sok mindent. Ha bejönne a tipp, akkor a TT meccset az SD jó eséllyel behúzza, bár a New Day emberemlékezet óta nem vesztett PPV-n.

    Kedvelés

    1. Nem, de hiába lesz pokoli erős a RAW, náluk nagyobb széthúzás is várható. SD ebből a szempontból egységesebbnek tűnik jelenleg.

     Kedvelés

 2. Szeretnék gratulálni a cikkhez, eddig csak a komment szekcióban volt hely alpári megnyilvánulásoknak, mostmár a cikkekben is. Gratulálok az oldal szinvonalának süllyedéséhez

  Kedvelés

  1. Köszi, élvezd ki az öt perc hírnevet, ami azért illet, mert egy mondatot kifogásolsz. Egy olyan mondatot, ami egyébként teljesen helytálló, és aminek mögöttes tartalmával nem vagy tisztában. Ha tisztában lennél vele, nyilván nem akarnál megmondóember lenni. De persze valakinek annak is kell lenni, elengedhetetlen, elvégre minden naposak az ilyen cikkek, ugye?

   Kedvelik 1 személy

   1. Egyre lejjeb megy a szinvonal igen, és jobban tisztában vagyok a mögöttes tartalommal mint te, régebben érdeklődöm a pankráció iránt mintsem te a létezéséről tudsz.

    Kedvelés

    1. Ez jó, sőt nagyon jó. Akkor biztosan kamatoztatod is valahol ezt az elképesztő mennyiségű tudást. Ha viszont nem, szerintem ne sokáig halogasd. Vétek lenne elfojtani magadban, és nem megosztani mindezt a magyar pankráció rajongó közösséggel.

     Kedvelik 1 személy

     1. Sajnos ki kell, hogy álljak az előttem szólóhoz mert a Vinces témák valahogy mindig ilyen poénosra sikerednek. Ez van, ezen nincs is mit szépíteni szerintem.

      Kedvelés

     2. Mindig? Egyetlen egy volt, amivel valóban túllőttem a célom. Ezt elismerem, el is távolítottam az írást. (azt hiszem). Az utolsó két cikkem róla viszont semmilyen poént nem tartalmazott, tehát alaptalan a mindig jelző használata.

      https://wwepankracio.wordpress.com/2016/10/27/triple-h-kontra-vince-mcmahon-avagy-mi-legyen-a-vasarnapi-ppv-fomeccse/

      https://wwepankracio.wordpress.com/2016/10/25/vince-mcmahon-beduhodott-veget-vetett-lesnar-szegmensenek-a-raw-n/

      Kedvelés

     3. Lehet én is kicsit erősebben fogalmaztam, de divat lett Vincet szapulni, parodizálni, szidni holott nála többet senki sem tett le az asztalra, lehet mostanában nincsenek jó döntései de azért minden tisztelet az övé és nem érdemli meg ezt a túl negativ hozzáállást. Nélküle nem lenne wwe nem lenne mit szeretnünk, rajonganunk.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s