Scott Hall biztos benne, hogy Hulk Hogan visszatér a WWE-be

scott-hall-kliq

A Sports Illustrated magazin készített interjút Scott Hall-al, aki a legendás NWO formációban Hulk Hogan mellett okozott jó pár emlékezetes pillanatot. A beszélgetés során természetesen kitértek Hogan és a WWE kapcsolatára is, ami az elmúlt időszakban jócskán megromlott, hála az elhíresült videónak, amiben a Hulkster rasszista kijelentéseket tett. Hiába beszélünk minden idők egyik legtovább regnáló világbajnokáról, a WWE száműzte a történelemből Hogan-t, de mi is történt pontosan?

Az egész onnan indult, hogy Hogan beperelte a Gawkert, mert az oldal kirakta a szexvideójának egy részletét 2012-ben. A pankrátor százmillió dollárt követelt a médiabirodalomtól, majd kiszivárgott a vádirat egy része amiből kiderült, hogy a szexvideón Hogan arról cseveg, hogy egy kicsit rasszista, és nem szereti a feketéket. A felvétel szerint Hogan azon háborgott, hogy a lánya egy fekete milliomossal került üzleti kapcsolatba, annak fiával pedig talán viszonya van. Nem bánja, ha a lánya egy feketével kamatyol, de akkor legalább legyen az illető két méteres, és keressen száz milliót – mint például egy kosaras. Miután kiderült, hogy Hogan miket mondott nyolc évvel azelőtt, a WWE azonnal lépett, 2015 nyarán pedig eltávolítottak a honlapjukról minden vele kapcsolatos információt, eredményt, és az online boltjukban sem lehetett már kapni semmit, ami Hulk Hogan-nel kapcsolatos, de ami talán a legfájóbb: a Hírességek Csarnokából is levették a nevét.

Most pedig vissza Scott-hoz és az interjúhoz.. Hall biztosít mindenkit, hogy a keserűnek tűnő kapcsolat ellenére a rajongók hamarosan ismét a WWE ringjében láthatják a legendát, sőt konkrétan kijelentette, hogy Hulk vissza fog térni. Scott azt is megjegyezte, hogy Hogan neve összekapcsolódott a WWE-vel az elmúlt 33 évben, amit egy rossz incidens nem tehet tönkre. Hall szerint a botrány, Hulk életének egy brutális szakaszában köszöntött be, hiszen ekkortájt volt válófélben, valamint fia Nick is ekkor keveredett súlyos autóbalesetbe, aminek következményeképp szabadságvesztésre ítélték. Lányáról sem szabad megfeledkezni, aki hip-hop karrierbe akart kezdeni, ami persze szintén Hogan kötelessége volt a financiális kérdéseket illetően. Scott hozzátette, tudja – Hulk egy kedves és nagyszerű ember, és bár nem helyesli a rasszista kijelentéseit, ettől függetlenül úgy gondolja, hogy barátja megérdemli azt, hogy részese legyen a WWE-nek.

A napokban pedig az AllWrestlingNews is megszellőztette, hogy Hogan várhatóan visszatér a WrestleMania 33 környékén. A Gawker elleni pere a napokban lezárult, így tulajdonképpen már csak az a kérdés, hogy egy esetleges visszatéréssel nyerne, avagy veszítene a WWE. Hulk sikeresen jött ki a perből, amire a Gawker gatyája is ráment voltaképp – tehát anyagi problémái egy ideig biztosan nem lesznek a legendának.

Hogan utoljára a WrestleMania 31-en volt látható, amikor is az NWO megjelent a Triple H kontra Sting mérkőzésen.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s