Aggodalmat szül a WWE-nek az, hogy a kanadai közönség miként viszonyul majd Goldberg-hez a Survivor Series-en

kepkivagas

Igazából ez egy olyan dolog, ami az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, s ami mellett nem lehetett csak úgy elsiklani. Ha mégis sikerült, akkor egy hatalmas bakiról beszélünk éppen. A Kanadában megrendezésre kerülő Survivor Series-re úgy érkezik Goldberg, hogy sem Ő, sem a WWE nincs tisztában azzal, hogy a közönség miként viszonyul majd a visszatérő legendához, aki annak idején véget vetett Bret Hart karrierjének.

Goldberg ugyan elmondta az esettel kapcsolatban, hogy esze ágában sem volt szándékos, vagy épp maradandó sérülést okozni. Ugyanakkor ennyivel biztosan nem fogja beérni a közönség, ami minden valószínűség szerint igazán pokoli hangulatot fog teremteni az Air Canada Centerbe. A másik cseppet sem elhanyagolható tény, hogy Lesnar hazai közönség elé érkezik majd, így Minnesota-hoz hasonlóan őrültség lenne elvárni, hogy a szerepeknek megfelelően Brock negatív reakciókat kapjon. Goldberg eddig egyszer nem működött, épp a szóban forgó Minnesota-i RAW-n. Másodszor pedig Kanadában nem fog működni Face-ként, ez pedig elkönyvelhető. Nem lenne semmi gond, ha nem ebben a felállásban bookolták volna a párharcot, de persze nehéz lett volna másként a 12 esztendő után visszatérő Goldberg esetében, aki az említett két helyszínen kívül akárhol megkapta volna a karakterének megfelelő reakciót. Az egyetlen logikus megoldás a tények ismeretében az lett volna, hogyha bármely másik PPV-re, mondjuk a januári Rumble-re vezetik fel a mérkőzést. Egyrészt semleges helyszín, másrészt egyébként is meg kell tölteniük majd egy 65.000 férőhelyes arénát.

Egyelőre viszont a totális bukás felé haladunk, ami valamilyen szinten még kínosabbá teszi ezt az amúgy is megosztó visszavágót.

5 című bejegyzés “Aggodalmat szül a WWE-nek az, hogy a kanadai közönség miként viszonyul majd Goldberg-hez a Survivor Series-en” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Vicc kategória az egész..kezdjük ott h a jelenlegi uni bajnok ko kanadai,ahogy a legenda,Jericho is,mégsem ők a fontosak hanem lesnar..
  Goldberget vagy az rr-en vagy a wm en kellett volna visszahozni.
  Tudtja mindenki h ő tette tönkre Hart karrierjét,még ha nem is volt direkt,de megtörtént..a kanadaiak nem felejtenek..miért pont ott fog 12 év után visszatérni?
  Ez nem elnézés,vagy hiba,ez direkt alakult igy..
  Kár Goldbergért.Sokszor írtuk h reméljük visszatér meg stb,erre itt van,jön,de kifütyülik stb..pedig ő a face…de hát Hart..az Hart ugye..
  lesnar meg..ő egy senki..Goldberg meg..valaha nagy volt,de ezzel szintet esik,nem is kicsit..hof ide vagy oda..
  lehet lesnar elveri söt biztos majd még kentaur is mert megteheti ugye,.,.és jöhet a meccsük…

  Kedvelés

  1. kiváncsi leszek arra is – a reakció mellett persze – hogy Goldberg hogy fogja bírni a meccset,vagy csak lesz pár perc “szemetelés” egy két nagyobb suplex/F5/jackhammer/stb és vége is.. Mert mostanában annyira “érdekes” végei vannak a meccseknek,mintha egy külön rész lenne a meccsen belül. Értsd: bunyó,bunyó, aztán rájönnek kinek kell nyerni és tus. Sokszor semmi köze a meccsnek, a megnyeréshez….

   Kedvelés

   1. 1. hiba, hogy Kanadába vitték a meccset. 2. hiba, hogy főmeccs lesz. 3. hiba, hogy borzalmasnak ígérkezik. Ezek ketten tényleg rühellik egymást, és Brock nem viccelt vagy hantázott a promóban mikor azt mondta, hogy arra kéri Goldi feleségét meg a fiát, hogy ne nézzék a meccset.. Maradjanak otthon, és reménykedjenek, hogy Goldberg hazamegy. Igazi utcai harc lesz, aminek a wrestlinghez a legkevesebb köze sem lesz.

    Kedvelés

    1. igen,azt vagy 3szor leadták a RAW-on hogy NE nézzék a tévét….a harmadiknál már jobban figyeltem a szövegre is 🙂
     lehet nagy blama lesz. Brock amúgy miért lesz hazai?

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s