Átnyergelt az MMA-ra, nem kellett volna: 39 mp alatt lecsücsült a korábbi WWE szupersztár

kid_kash-wiki

Több, mint tíz éve volt a WWE-ben, tehát ha most azt mondom, hogy Kid Kash – valószínűleg nem sokan tudják kiről van szó. Egyébként én sem, wikipédia segítségével szembesültem elképesztő WWE-s pályafutásáról, ami 2005-ben volt esedékes. Ezt követően függetleneknél tevékenykedett emberünk, nemrég pedig átnyargalt az igazi bunyók világába. Nem kellett volna.

A szombat esti  Lindsey Jones elleni váltósúlyú összecsapás volt Kash második mérkőzése az MMA-ban (az elsőt pontozással elvesztette 2008-ban). A szebb eredmény reményében lépett ketrecbe, ám hamar szembesülnie kellett vele, hogy aktuális ellenfele komolyan meg akar dolgozni a felléptipénzért.

Jones hamar megrogyasztotta Cash-t, ezt követően pedig már csak bőkezűen osztogatta neki a jobbosokat egészen addig, míg ellenfele másodszor is lehuppant. TKO-s vereség 39 mp alatt.

Na és akkor vegyük elő amit emberünk mondott nemrég CM Punk-al kapcsolatban.. Mert hogy ugye Kid Kash-nek olyan ambíciói voltak, hogy ha ezt a meccset sikerrel veszi, célkeresztbe helyezi CM Punk-ot, akit korábban egy arrogáns se**fejnek titulált (többek között). Nehezen elképzelhető, hogy lesz a meccsből valami, és nem csak azért, mert Kash már a 48. életévét karcolja.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s