Ki lesz az év szupersztárja?

roman-reigns-wwe-champion-wrestlemania-32

Közeledik az esztendő vége, ami egyúttal a Slammy díjátadót is jelenti a WWE-ben. Számos kategóriában választhatják meg a rajongók, hogy ki(k) voltak a 2016-os év legjobbjai. Egy díj azonban kiemelkedik mind közül, s amit talán a legnagyobb figyelem övez minden évben: az év szupersztárja cím. Tavaly Seth Rollins kapta ezt a megtisztelő elismerést azok után, hogy a történelemben először a WrestleMania-n váltotta be a Money in the Bank táskát, majd a SummerSlam-en az első olyan szupersztár lett, aki egy időben birtokolta a WWE Nehézsúlyú, valamint United States bajnoki övet.

Idén valószínűleg öten pályázhatnak komoly szándékkal az elsőségre. A negyedik és talán legvalószínűtlenebb nyertes az említett Rollins, aki ugyan kihagyta az esztendő első öt hónapját, de a visszatérését követő első mérkőzésén visszaszerezte a WWE Nehézsúlyú bajnoki övet.

Utána következik Roman Reigns, aki a WrestleMania 32-n ért fel harmadszor is a szervezet csúcsára azáltal, hogy Triple H-et legyőzve elhódította a világbajnoki címet. E mellé még szerzett egy United States bajnoki címet is szeptemberben, így mindenképp számolni kell vele a díj kapcsán.

A harmadik személy nem más, mint maga a Phenomenal One, AJ Styles. AJ a Royal Rumble-n debütált a WWE-ben, ezt követően pedig jó pár komoly tétre menő összecsapásban szerepelt. A világbajnoki cím felé vezető úton kétszer is legyőzte John Cena-t, majd szeptemberben Dean Ambrose fölülmúlásával elhódította a cég legrangosabb övét.

Dean Ambrose-t is meg kell említeni, hiszen két győztes mérkőzést mutathat fel Chris Jericho ellen, Money In The Bank táskát nyert, amit aztán rögtön beváltva WWE Nehézsúlyú világbajnokká koronázták, és nem elhanyagolható módon legyőzte korábbi (Shield) testvéreit egy Triple Threat küzdelemben, amivel megvédte az aranyat. Kérdés, hogy a Lesnar elszenvedett vereség mennyit vesz el a felsorolt pozitív eredményekből.

Kevin Owens neve is felmerülhet, hiszen a PrizeFighter februárban megszerezte pályafutása második Interkontinentális övét, a Payback-en legyőzte Sami Zayn-t, augusztus végén pedig elhódította a WWE Universal bajnoki címét, amit azóta kétszer is sikerült megvédenie.

Szerinted ki lenne a legalkalmasabb a 2016-os év szupersztárja díjra? 

3 című bejegyzés “Ki lesz az év szupersztárja?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s