Sin Cara-t hazazavarták az európai turnéról, a folytatásban pedig a SmackDown Live tagja lesz

chris-jericho-1

Hétfőn szembesültünk azokkal a jelentésekkel, amik Chris Jericho és Sin Cara konfliktusáról szóltak. Órákon keresztül nagyon ellentmondásos történetek láttak napvilágot, volt aki szerint Jericho, volt aki szerint Cara “nyerte” az ökölharcot.

Később Chris Jericho kategorikusan cáfolta Twitter fiókján azokat a híreszteléseket, melyek értelmében Cara kiütötte őt. A PWInsider beszámolója szerint a WWE azonnali hatállyal visszaküldte az Egyesült Államokba a mexikói szupersztárt, valamint száműzték őt a SmackDown Live-ra.

Cara az incidens napján még birkózott Leeds-ben (vasárnap), utána viszont a keddi és szerdai eseményt is kihagyta. Big Show érkezett a helyére, aki az említett két napon, valamint ma este is Braun Strowman ellen szerepelt egy “Body Slam Challenge” keretein belül.

Egy gondolat a(z) “Sin Cara-t hazazavarták az európai turnéról, a folytatásban pedig a SmackDown Live tagja lesz” című bejegyzésnél

  1. Szerintem itt valami félrefordítás lesz, mert az angol hírek szerint nem a SmackDown Live-ra dobták be, hanem az európai turné SmackDown részére.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s