Utolsó pillanatban meghozott döntés volt Shane O-Mac szerepeltetése a Survivor Series-re

018_sd_11082016hm_0408-5eb3584ec9a60fdcdc56b5fcea8824ae

Igazán váratlan és merész megoldással rukkolt elő a WWE azzal, hogy a lesérült Baron Corbin helyett Shane McMahon-t szerepeltetik a RAW elleni 5 vs. 5 Tradicionális Survivor Series mérkőzésen.

Mikor kiderült az adás közepe táján, hogy Corbin nem lesz képes ringbe lépni – valószínűleg többen kezdtek gondolkozni John Cena, vagy akár The Undertaker személyében a pótlást illetően. A CageSide jelentése szerint Shane O-Mac szerepeltetése egy utolsó pillanatban meghozott döntés volt Vince McMahon részéről. A történethez hozzátartozik, hogy minden előzetes hírrel ellentétben még nincs telt ház a Survivior Series-re, a nagyon előkelőnek számító helyekre például 23 szabad jegy vár gazdára, és más szektorok sem teltek még meg teljesen. O-Mac bedobásával a telt házat akarják elősegíteni, de a jövő héten valamit még előhúzhatnak pluszba a tarsolyból.

Shane szerepelt már Tradicionális Survivor Series mérkőzésen, 2001-ben a Team Alliance tagjaként a Team WWF ellen. Ugyan a csatát elveszítették, de Shane-t nagyon méltatták a bátorsága, valamint teljesítménye miatt.

Utoljára a WrestleMania 32-n láthattuk küzdeni, amikor is a lehetetlennel próbálkozott, egész pontosan The Undertaker legyőzésével. Természetesen vereséget szenvedett, de teljesítményére ezúttal sem lehetett panasz, tisztesen helytállt a csatában. Nem utolsó sorban pedig az év eddigi legextrémebb momentumát szolgáltatta azzal, hogy levetette magát a Cella tetejéről.

Egy gondolat a(z) “Utolsó pillanatban meghozott döntés volt Shane O-Mac szerepeltetése a Survivor Series-re” című bejegyzésnél

  1. De jó volt végig nézni ezt a meccset 😀 ezek az öreg srácok akkor még fénykorukba nagyon ott voltak a szereni! Gyönyörű mozdulatok, olyanok, amiket már nem lehet látni. Tökéletes SS meccs volt 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s