Vince McMahon kedveli Chris Jericho becenevét

20161013_jericho_list-75d4d44ef90238963b1da1d585dc9a8b

Körülbelül egy hónapja kezdte el használni Seth Rollins Chris Jerichora a “Sparklecrotch” kifejezést, amelynek jelentése “Csillámbugyi”. Azóta is előszeretettel használja, amely nem csak a közönségnek tetszik, hanem magának a főnöknek, Vince McMahon-nek is. Ő maga az erő, aki irányítja az egész “mozgalmat”. Mikor először meghallotta, már-már hisztérikusan röhögött, annyira tetszett neki. Ami az egész történetet még érdekesebbé teszi, hogy minden alkalommal így tesz, amikor meghallja, így egyértelmű, hogy miatta használta több alkalommal is Seth a kifejezést.

Azt is érdemes megemlíteni, Vince az első alkalmon kívül egyszer sem kérte, hogy írják bele a szövegbe. Vajon már hány alkalommal szerepelhet Seth emiatt Chris listáján? Talán sosem tudjuk meg. Chris, valamint a legjobb barátja, Kevin Owens továbbra is harcol azért, ami az “övék:” a WWE Universal bajnoki címért, amelyet például a Hell in a Cell-en sikeresen megvédtek közös erővel. A Világ Legjobbja ringbe lép Seth ellen a Roadblock PPV-n december 18-án, ahol végre bosszút állhat mindazért, amit Seth tett vele Berlinben, és amiért ráragasztotta a “Sparklecrotch” becenevet.

Egy gondolat a(z) “Vince McMahon kedveli Chris Jericho becenevét” című bejegyzésnél

  1. “Mikor először meghallotta, már-már hisztérikusan röhögött, annyira tetszett neki. Ami az egész történetet még érdekesebbé teszi, hogy minden alkalommal így tesz, amikor meghallja”

    Fantasztikus humora van az öregnek… Mondjuk sokan a nézőtéren is így tettek, igaz ők mind 6 évesek voltak.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s