Hivatalos: A SmackDown Live csapata vendégszerepel a Cutting Edge-ben

20161111_sd_preview_edgeteamsd-8f112046948f38bf47e0087669ab1032

Szűk egy héttel a bejelentés után, miszerint a SmackDown történelmének egyik legikonikusabb alakja visszatér a 900. epizódra, az is biztossá vált, hogy Edge a SmackDown Live ötösfogatával tartja meg “Cutting Edge” nevezetű Talk Show-ját. Ezzel együtt akár ki is vehetünk egy opciót a kalapból, ami miatt The Undertaker tér majd vissza.

Hiszen volt/van egy olyan eshetőség is, aminek értelmében a DeadMan Kane-t mentené meg a megújult, Orton-nal kiegészült Wyatt Family támadásától. A visszavonulás bejelentése opció után az előbb említett lenne a legrosszabb, hiszen láttunk már (nem is olyan rég) Brothers of Destruction vs. Wyatt Family csatát. Továbbra sem néz ki jó ötletnek Taker visszatérését összefésülni az említett történetszállal. Aztán persze lehet az történik, hogy a Cutting Edge-ből eredő főmérkőzésen tér majd vissza a legenda, ezzel viszont egy új sztorit nyitnának meg öt nappal a Survivor Series előtt ahelyett, hogy inkább gőzerővel a PPV-re koncentrálnának. (Én azért továbbra is reménykedem, és kitartok korábbi állításom mellett, miszerint Taker a WrestleMania 33-as viszályát kezdi meg valamilyen formában)

Egy biztos: Cutting Edge a SmackDown Live csapatával, ahol szintén van mit tisztázni a csata előtt, hiszen semmivel sem jobb a helyzet széthúzás, valamint önös érdekek tekintetében, mint a rivális RAW alakulatánál.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s