Ma 11 esztendeje, hogy itt hagyott minket minden idők egyik legjobbja – #VivaLaRaza Eddie

eddieguerrero

2005. november 13-án távozott az élők sorából Eddie Guerrero, minden idők egyik legjobb birkózója. Eddie kétségtelenül hatalmas űrt hagyott maga után, amit lehetetlenség betölteni. Nem is szeretném szaporítani a szót, ez most nem az a pillanat. Emléke előtt most tisztelegjünk  azzal a mérkőzéssel, ami alatt karrierje egyik legnagyobb dicsőségét aratva, WWE Bajnok lett!

Eddie Guerrero vs. Brock Lesnar (c) – No Way Out 2004. 

Emléked örökké őrizzük, Latino Heat!

6 című bejegyzés “Ma 11 esztendeje, hogy itt hagyott minket minden idők egyik legjobbja – #VivaLaRaza Eddie” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Én sosem értettem minek hypolni ezt az embert. Sok meccsét láttam, jó meccsek voltak, de azért csak nem esnék túlzásba. Elért dolgokat, jó volt igen, de azok után hogy megölte magát hát hagy ne kezdjem el sajnálni. Nem érdekel hogy nehéz volt neki, meg jaj szegény, megölte magát akkor nem sírok érte hogy jaj de jó volt, szánalmas minden ember aki ezt teszi és nem érdemel hypot.

    Kedvelés

  2. Úgy mondanám, hogy gyere vissza Eddie és 49 évesen is intézd el Lesnart egy minden eddiginél aljasabb csalásoddal, de sajnos ez már nem történhet meg! Nyugodj békében Latino Heat!

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s