Magánemberként, vagy a WWE képviseletében jelent meg a tegnap esti UFC rendezvényen Triple H?

c0208611_56d04ca2aa744

Mint azt a reggeli órákban egy kép formájában tudattuk veletek, Triple H a MSG-ben tekintette meg a UFC 205-ös gáláját. Természetesen azonnal felröppentek olyan jellegű pletykák, hogy Hunter nem csak a bunyó kedvéért látogatott el New Yorkba.

Nagyon úgy tűnik, hogy a WWE számára továbbra is Ronda Rousey az első számú célpont egy szerződést illetően. Az pedig csak olaj volt a tűzre, hogy Ronda kijelentése után, melynek értelmében hamarosan visszavonul – Stephanie McMahon egyértelműsítette, mindent megtesznek azért, hogy a korábbi veretlen harcost leigazolják. Ronda egyébként szintén New Yorkban tartózkodott a hétvégén, hiszen a 205-öt megelőző mérlegelés végén, mindenki meglepetésére Face Off-olt egyet leendő ellenfelével, Amanda Nunes-el.

629miesha-tate-raquel-pennington-ufc-205-2
Miesha (balról) őszintén gratulált legyőzőjének

A gála közben pedig újabb váratlan bejelentés született: a korábbi pehelysúlyú bajnok Miesha Tate bejelentette visszavonulását, miután egyhangú pontozásos vereséget szenvedett Raquel Penningtontól. A 30 esztendős hölgy az eredménytől tette függővé a döntését, s mint mondta ideje, hogy átadja a terepet a fiataloknak. Egyelőre nem tudni, hogy mihez kezd a modellként is jártas harcos, de nem meglepő módon egy-két kósza hang már azt rebesgeti, hogy Triple H miatta volt jelen a gálán.

Azon persze lehet vitatkozni, hogy szükség van-e a WWE-nél az említett hölgyekre, de a dolog azon része kétségbevonhatatlan, hogy valóságos aranybánya lenne az üzlet, főleg ha Rousey lépne ringbe Stephanie McMahon ellen a WrestleMania 31 jelenetük folytatásaként.

Egy gondolat a(z) “Magánemberként, vagy a WWE képviseletében jelent meg a tegnap esti UFC rendezvényen Triple H?” című bejegyzésnél

  1. Mindkettő csajjal jól járnának.. mindkét hölgy meccseit néztem és nagyon szívósak. Nem mellékes modellként is megállják a helyüket és az dobna csak egy esetleg szerződésen, hogy 2 igazi harcos lépne a hölgyek közé a roosterbe 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s