Chris Jericho-nak esze ágában sincs abbahagyni – csak a Fozzy akadályozhatja?

jericho-1479397550-800

A Fozzy, vagyis Y2J saját zenekara, ami az idei évben semmilyen szinten sem korlátozta abban, hogy Full Time-ban dolgozzon a szervezetnél. Ugyanakkor nyílt titok, hogy a Fozzy jövőre turnézni indul, ennek megfelelően pedig Chris Jericho ismét távozik. Öröm az ürümben, hogy úgy néz ez az egyetlen tényező, ami képes elszakítani ők a sportszórakoztatástól.

A Live Audio Wrestling-nek adott interjújából számos dologra fény derült, többek között arra, hogy januári visszatérésekor csak négy hónapra, vagyis a WrestleMania-ig írt alá. Styles elleni viszálya után távozott volna, ám annyira jól ment minden, hogy végül újabb szerződést írt alá, ami júliusig szólt. Ekkor még az előbbinél is jobban ment a szekér, így hát aláírt októberig, most pedig ( amikor minden eddiginél népszerűbb és szórakoztatóbb karaktert hoz ami üde színfoltja a WWE-nek – a szerk. ) egy november végig szóló kontraktus kötelezi. Chris gyakorlatilag kijelentette: hónapról-hónapra ténykedik.

Jericho továbbá azt is elmondta, hogy nagyon élvezi jelenlegi futását, amit minden eddigi közül a legjobbnak tart. Addig élvezi ameddig csak lehet, tovább szeretné építeni mindezt, és tovább szeretne szórakoztatni ameddig csak képes rá. Korábban azt mondta, hogy a 2008-as éve jobb volt, mint az idei, most viszont már nem sok különbséget vél felfedezni a kettő között. Nem meglepően a jelenlegi futását maximálisan ki akarja aknázni, hiszen erről a bizonyos 2008-as évről (amikor Shawn Michaels-el, valamint Rey Mysterio-val vívott nagy csatákat) továbbra is azt gondolja, hogy lehetett volna sokkal jobb.

Y2J mindenekfelett kihangsúlyozta, hogy az életkor nem számít neki, folytatni fogja egészen addig, míg a teste lehetővé teszi ezt számára és semmilyen szinten sem korlátozza őt a legjobb teljesítmény nyújtásában.

8 című bejegyzés “Chris Jericho-nak esze ágában sincs abbahagyni – csak a Fozzy akadályozhatja?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A legjobbak legjobbjai közé tartozik.
  Nagyon sajnálom hogy nem kapott legalább 1 övet erre az évre.
  De örülök hogy nem akarja abbahagyni.
  Imádom.

  Kedvelés

 2. Jericho meg a listája többet ér mint az egész roster,összes bajnok,összes történetszál,összes ppv gála,lesnar vs goldberg stb…

  Kedvelés

   1. Épp h de
    Jericho élő legenda,nagyszerű pankrátor,hatalmas showmen.Jó a ringben,jó a mikrofonnal,jó mindenhogy.A mostani szerepe az egyik legjobbja.Szórakoztató,vicces,mocskos heel,aki nélkül a bajnok ko..még ennyi sem lenne..

    Kedvelés

    1. De Jericho a MÚLT! Akármilyen szórakoztató is, már csak pár évet fog eltölteni a szakmában, utána pedig végleg visszavonul. Nem szabad ennyire lenézni a JÖVŐ legnagyobbjait, mert a következő években ők fogják képviselni az egész WWE-t. Csak pár évtized és mindenki úgy fog emlékezni Hulk Hogan-re, Stone Cold-ra, Undertaker-re, Jericho-ra és a többiekre, mint mi ebben a pillanatban Bruno Sammartino-ra, Billy Graham-re vagy épp Buddy Rogers-re: WWE történelmi személyekként, akik már soha nem fognak visszatérni, még csak nem is tesznek róluk említést az adásokon. A jövőben a mostani main eventerekről lesz szó, mint a WWE nagy legendái. Mindenki alig várja majd az adást, mert tudják, hogy aznap megjelenik majd a 60 éves Hall of Famer Seth Rollins, Kevin Owens stb….

     Kedvelés

     1. jerichon egyáltalán nem látszik, hogy rozsdásodna.
      Sőt..
      Ha nem tudnám meg sem mondanám, hogy már 46 éves.
      Sosem volt sérülékeny és ha odafigyel magára, akkor még hosszú évekig szórakoztathat minket.
      Mert őt már csak ez érdekli, nem a main eventer státusz, vagy a bajnoki címek.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s