Goldberg vs. Lesnar, avagy a Survivor Series utóhatása

229_sur_11202016ej_6685-30f0f4ee0ccc4a4fa0cfbe063fba8a03

A mega meccs. Ikon vs. Ikon. Így aposztrofálták a WrestleMania 20 visszavágójának is számító Brock Lesnar kontra Bill Goldberg összecsapást, ami 12 esztendő elteltével a tegnap esti Survivor Series-en valósulhatott meg.

Kezdjük először is ténnyel, ami nem tudom hogy vicces, vagy inkább elkeserítő. A promó videó hosszabb volt, mint maga a meccs. 

Teljes döbbenet. Arra azért kevesen, sőt szerintem senki sem gondolt, hogy Goldberg 84 másodperc (!) alatt elintézi Lesnar-t. Azt a Lesnar-t, aki a streak megtörése óta nem szenvedett pin-nel vereséget. Azt a Lesnar-t, aki elpusztította John Cena-t, Roman Reigns-t, The Undertaker-t, Dean Ambrose-t, valamint minden egyes szupersztárt, aki az útjába került. Mindezek után jön az 50 éves legenda, aki érinthetetlennek bizonyul. Két Spear, és egy Jackhammer. 1,2,3..vége! Bill Goldberg betartotta szavát, tényleg maradt benne egy utolsó valagba rúgás, egy Badass Spear, illetve egy pusztító Jackhammer. A WCW egyik legnagyobb ikonja meghódította a hódítót, ezáltal végleg pontot téve annak a mondatnak a végére, ami azt latolgatja ki is a jobb valójában.

De hogyan tovább?

Erre a kérdésre nem könnyű válaszolni, egy ilyen mérkőzés után pedig pláne nem. Nem sokkal a PPV-t követően megérkeztek az első jelentések is. Az első ilyen például az volt, hogy Goldberg ott lesz a 2017-es Royal Rumble mérkőzésben. Látva a meccs képét, és hogy Goldberg a földdel tette egyenlővé azt az embert, aki megtörte a legendás streak-et, nem biztos, hogy ezt tovább kellene erőltetni. Bill teljesítette azt a célt amiért jött: fia és felesége az első sorból láthatták őt küzdeni, először. Mindent figyelembe véve a leglogikusabb az lenne, ha jövőre a Hall of Fame osztály élén beavatnák őt a Legendák Csarnokába. Nem mintha ellenünkre lenne még pár meccs, de ha Lesnar-t így lenullázta, mi lenne mással? Mi lenne egy gyengébb karakter ellen? Egész egyszerűen nincs senki, akit hitelesen el lehet adni ellenfélként. Beszélhetünk egy újabb meccsről közöttük, de annak mi értelme lenne így, hogy Goldberg a második meccset is behúzta? Maximum arra lehetne alapozni a sztorit, hogy Brock Lesnar méltán híres egója nem tudja feldolgozni ezt a 84 mp-s fiaskót, és nekifut egy újabb kihívásnak.

Dave Meltzer jelentése szerint viszont nagyon is tervben van a harmadik mérkőzés, mégpedig a Royal Rumble-re, vagy a WrestleMania-ra. Ezt maga Brock Lesnar akarta már korábban, ugyanis tisztában van vele, hogy mekkora pénz van ebben a párosításban és Goldberg-ben. Hogy egy kicsit a Kayfabe-et is gyilkoljuk, Lesnar és Goldberg a való életben jó barátok, ami nagyban közrejátszott abban, hogy Brock hajlandó volt ilyen módon lefeküdni ezen a meccsen. A csata rövid időtartamának másik magyarázata, hogy Goldberg válla korántsem volt 100%-os (a hétfői bunyóban összeszedett sérülés miatt), így nem akartak kockáztatni egy komolyabb sérülést.

cxxshdow8aap8b7
Goldberg meghódította a hódítót

A közösségi média “felrobbant” az összecsapást követően, szinte minden egyes szupersztár, rajongó, vagy szakértő a döbbenetnek adott hangot. Voltak persze kárörvendők is, mint például Rusev, aki nemes egyszerűséggel kinevette Brock Lesnar-t.

3 című bejegyzés “Goldberg vs. Lesnar, avagy a Survivor Series utóhatása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tudtam, hogy Goldberg leveri Lesnart, de hogy ilyen hamar azt nem. Igaz, hogy sokat kihagyott a WWE-ből, de ettől még máshol edzett. Formában volt, az eredmény mutatja. Brock hamar kikészült.

    Kedvelés

  2. Lesnart buktatni kellett az UFC és fiaskó miatt…… elvégre hogy lehetne itt etalon, ha ott bukott szteroid váddal. De ezt azért nem szabadott volna így!!!

    Kedvelés

  3. nem így kellett volna, goldberg sem hitelesen verte meg Lesnart, túl sok idő telt el, túl sokáig volt inaktív, ebbe van még egy meccs, a WM-en, de még mindig olyan érzésem van ha Lesnar belead apait anyait, Goldberg kézi poggyászba megy haza, tisztelem őt, de Lesnar (volt) az isten a szervezetben jelenleg, ezzel kár vitatkozni, akár szeretitek akár nem 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s