Big Show élete formájában érzi magát azok után, hogy 30 kilót ledobott – jöhet a Strowman elleni viszály?

kepkivagas

Big Show nagyon keveset látható tévés adásokban (RAW, PPV) mostanság, köszönhető mindez szerződésének, ami egyfajta “legenda kontraktus”. Hamarosan visszavonul, előtte azonban van még egy-két megvívandó csata, kezdve mindjárt Braun Strowman-nel, de ne szaladjunk ennyire előre.

Chris Van Vliet-nek adott interjújában elmondta, hogy az elmúlt hónapokban kicsivel több, mint 30 kilogramm feleslegtől szabadult meg. Saját bevallása szerint 1995 óta nem volt ilyen jó formában. A Világ Legnagyobb Sportolója minden valószínűség szerint Shaquille O’Neal-nel csap majd össze a WrestleMania 33-on, ami voltaképp a búcsúmérkőzése is lesz. Előtte azonban vár rá egy másik viszály is, amiben nem más, mint Braun Strowman lesz az ellenfele. Ezzel a történettel két nagyon fontos dolgot szőhetnek tovább, ugyanis egyrészt Show lesz az a személy, aki megpróbálja útját állni a legyőzhetetlennek tűnő óriásnak, másrészt pedig ezzel a viszállyal akarják Strowman karakterét még erősebbé tenni, hogy a későbbiekben összecsaphasson Roman Reigns-el (akár a United States bajnoki címért). Utóbbit azért tettem zárójelbe, mert a Roadblock-ra várhatóan Reigns vs. Owens mérkőzést kapunk, ami akár egy Title vs. Title stipulációt is foglalhat magába, vagyis a győztes mindkét övvel távozik (példa: Rollins vs. Cena – SummerSlam 2015 ).

Big Show és Braun Strowman már dolgoztak együtt a közelmúltban, mégpedig az európai turné utolsó három állomásán. Ennek fő oka az volt, hogy Strowman addigi ellenfelét Sin Cara-t eltávolították a turnéról a Chris Jericho-val lezajlott incidense miatt. Talán ekkor fogalmazódott meg a kreatív csapatban az, hogy a két nagy embert élesben is egymásnak eresszék? Strowman karakterének tényleg jót tenne egy Show elleni viszály, nem utolsó sorban pedig sokat tanulhatna a rutinos legendától, ami egy nagyon fontos lépcsőfoka lehetne a továbblépésének.

2 című bejegyzés “Big Show élete formájában érzi magát azok után, hogy 30 kilót ledobott – jöhet a Strowman elleni viszály?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ha megnézzük Show fiatalkori meccseit, akkor látható hogy in-ringben ezerszer jobb, mint Strowman. Strowman talán (erősen kérdőjeles) erősebb, mint a fiatal Big Show, de minden másban a közelében sincs. Ugyanígy Braun mikrofonnal is nulla.

    Bár nincs különösebb gondom Strowman jelenlegi karakterével, erősen eltúlzottnak érzem a pusht, amit kap. Ugyanaz lesz, mint a debütálása után, egyéni meccsekben hosszútávon nem lesz életképes, max 1-2 szezont tudják futtatni. Sajnos a ringben egyszerűen béna, ezért hamar unalmas lesz. Ez csak azért bosszantó, mert igaz nem annyira nagy, de azért bőven kiemelkedik még a pankrátorok közül is, mondjuk Luke Harper, aki még soha ilyen push közelében sem volt, pedig ezerszer jobb. De akár a lesajnált Eric Rowan is, aki szerintem szóló karrierje alatt egy meccset sem nyert (vagy én nem emlékszem.), pedig Braunnál százszor ügyesebb.

    A cikkhez még: akkor jó eséllyel Big Show két vereséggel búcsúzik, Shaquille-t nem hiszem, hogy megveretik, és Braunhoz is csak a push miatt kell.

    Kedvelés

  2. Show átadja az óriás stafétabotot.Helyes A gólem jó hájmen csaj lenne,de egyedül 0.Micsoda debütálása volt pedig..Se neki se a Wyatt familynak nem tett jót h ott volt..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s