Cesaro a SmackDown-ra tart?

cesaro1-1480149310-800

Immár sokadszor fakadt ki Cesaro, aminek ezúttal Twitteren adott hangot. A bivalyerős svájci szupersztár kissé sérelmezi, hogy nem szerepel azon a plakáton, amivel a szervezet a 2017-es svájci eseményét reklámozza.

Mint az jól látható,  jelenlegi Tag Team partnere Sheamus ott van a poszteren, ellenben Cesaro-val, akinek talán a leginkább helye lenne ezen a bizonyos plakáton, elvégre csak hazai közönség elé érkezne meg. Természetesen felvet némi kérdést ez a furcsa helyzet.. Cesaro talán hamarosan átkerül a SmackDown-ra? Nem egyszer nyilatkozta már, hogy szívesebben szerepelne a kék adáson, Daniel Bryan pedig rendre le is reagálja ezeket a mondatokat. Ennél az esetnél is egyértelműsítette a helyzetet, és próbálja valamilyen szinte győzködni a svájcit, hogy nyergeljen át a kedd esti show-ra.

Bryan sem először tesz utalást arra, hogy szívesen látná Cesaro-t a SmackDown soraiban. Legutóbb például Miz-zel közölte, hogy jobban örülne egy harcos szupersztárnak helyette, olyannak, mint például Cesaro.. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a fentebb látható poszter a promóciós kampány egy korai tervezete. Ettől függetlenül továbbra is furcsa, hogy a Roster egyetlen svájci birkózója nem szerepel rajta.

6 című bejegyzés “Cesaro a SmackDown-ra tart?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Fura, és fura a twitteren való kiadás is ami talán tényleg előjele az SD kerülésre. Bár ilyen ocsmány poszteren szerepelni kiakarna… Woods fejét kétszer rakták rá…

  Kedvelés

 2. Hát énis kiakadnék az biztos. Ez azért durva. Aztán lehet csak azért van ez így ,mert még elötte átkerül a kékekhez.

  Kedvelés

  1. Hát ha megfigyeled a The Club és a trombitás fattyúk, mint csapat ott vannak. Sheamus meg egyedül, ebből lehet következtetni

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s