John Cena sokallja az összeget, amit Goldberg és Lesnar kap

john-cena-e1473717691801

John Cena jelenleg a WWE legtöbbet kereső szupersztárjának számít a maga évi 9.5 millió dolláros fizetésével, amihez természetesen még hozzájönnek a termékeladásból befolyó összegek. Ettől függetlenül a tizenötszörös világbajnok elégedetlen.

Persze nem saját részével, hanem amit Goldberg és Lesnar kapnak ahhoz képest, hogy nem Full-timeban dolgoznak a szervezetnél. Goldberg esetéről sok információ nincs, Lesnar-ról már kicsivel több. Évi 6 millió dollárt vág zsebre a Fenevad, ehhez jönnek még a termékeladások, ami így jóval kövérebb csekket jelent számára a karácsonyfa alá. Mindezért Brock-nak évi 22 RAW-n, valamint 4 PPV adáson kell megjelennie kötelezően. Minden más szereplés plusznak számít, értelemszerűen több pénzért.

Miért elégedetlen vajon Cena? Magához képest tisztességtelennek érzi esetleg annak tudatában, hogy Ő 14 évet húzott le zsinórban, ellenben Lesnar-ral, aki mindössze 2 évet volt Full-time? Cena távollétei pedig, mint például most is – nem lazsálással telnek, hanem forgatásokkal amik végeztével visszatér a ringbe. Sokan már The Rock-hoz hasonlítják, aki anno Hollywood csillogására cserélte a szorító világát. Cena ellenben kijelentette, hogy esze ágában sincs visszavonulni.

5 című bejegyzés “John Cena sokallja az összeget, amit Goldberg és Lesnar kap” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ráadásul azok a Raw szereplések egyenlőek a nagy nullával, mert meccse nincs, az, hogy kioszt egy F5-öt mekkora nehéz meló. Lesnar csillaga remélem leáldozóban lesz jövőre és Vince is észreveszi, hogy van élet rajta kívül is. Bár aki ilyen szerződést kap az egyáltalán szóba jöhet? Nem lenne soha többé Brock észre se venné az ember hiszen ígyis alig van és lehetne egy új Paul Heyman guyt kinevelni. 😉

  Kedvelés

  1. Amúgy sincs már ellenfele. Mindenkivel meccselt aki nagy név, és aki számít. Joe-t tartom még reális opciónak, azt a feudot meg is nézném. Utána felőlem mehetne vissza a farmra. 😀

   Kedvelés

   1. Joe + Owens igen ők még szóba jöhetnek. De igazából az semennyire nem vonzana ha mindkettőt csak megetetnék Brockkal. Menjen birkózzon csak a traktoraival így van. 😀

    Kedvelés

 2. Akor ezek szerint Lesnar majdnem minden 2. Raw-n szerepel? Mert én nem így vettem észre. Cenát lehet rühellni vagy lesz**ni, attól még igaza van. Lehet, hogy ő sem érdemel ennyit,de nehogymár a semmittevéssel keressük szarrá magunkat..

  Kedvelés

  1. Igen, a 22 valóban furcsa. Valami megállapodás biztosan van. Lehet, hogy a nagy adásokat helyezik előtérbe nála, vagy nem tudom. Amilyen jóban van Vince-el, semmin sem lepődnék meg.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s