Először került megrendezésre Matt Hardy vs. Ryback összecsapás múlt éjjel

cu6azzswgaad9mx

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, november 26-án azaz tegnap került megrendezésre a WrestleCade promóció legújabb gálája, amin valóságos sztárkavalkádnak lehettek tanúi a kilátogatók. Az elképesztő mérkőzések mellett olyan legendák tették tiszteletüket Winston Salem-ben, mint például: Ric Flair, Booker T, Rikishi, vagy éppenséggel az Ikon, Sting!

A legnagyobb érdeklődéssel övezett csata a WrestleCade Bajnoki címéért zajlott “Broken” Matt Hardy, valamint “The Big Guy” Ryback között. A korábbi WWE szupersztárok csatáját végül Hardy nyerte, aki ezzel megvédte a szervezet bajnoki címet.

Érdekesség, hogy a hét folyamán Hardy és Ryback Tag Team partnerek is voltak egy másik eseményen, ahol még Jeff Hardy is csatlakozott hozzájuk egy 6 Man Tag meccs erejéig.

3 című bejegyzés “Először került megrendezésre Matt Hardy vs. Ryback összecsapás múlt éjjel” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Láttam a meccs egy részéd jutubon.. Ryback felkapta, Natt-et és nekivágta a ringsaroknak. Hardy válaszul fellökte Ryback-et. Ez nekem ismerős valahonnan 😀

  Kedvelés

  1. Ráadásul a lökés után azonnal jött a ricochet és a twist of fate..
   Azon a ponton azt hittem egy az egyben lemásolták a Brock-Goldberg “meccset” de Ryback kitört:)

   Kedvelés

 2. Élete meccsét nyomta le ryback,egy igazi legebdával.Pár hónap alatt többet ért el mint a wwe nél évek alatt.Drukkolok neked té bagy kokszos majom.Csak így tovább.A Hardyboys meg már igazán visszatérhetne a wwe be,bár úgy járnának münt a másik kégendáss tt páros a 3 d fiúk…Akiknek elég csúfos szomorú,de ugyanakkor tanulságos jobberkedése volt a végére..ami remélem nem az utolsó felvonás volt nekik..

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s