Miért is győzött ilyen gyorsan Goldberg Lesnar ellen?

brock-lesnar-is-going-to-need-to-recover-from-the-loss-to-goldberg-at-wwe-survivor-series

Hatalmas port kavart a pankráció világában a Survivor Sereis-en megrendezett Brock Lesnar-Goldberg küzdelem, ami mindössze 84 másodpercig tartott. Az Inquisitr.com weboldalán megosztott hírében több WWE-vel kapcsolatban álló hírforrás közleményét osztotta meg, amiben feltárják annak rejtélyét, hogy egy ilyen keménynek és izgalmasnak ígérkező csatában miért csak 3 Finisher-t láthattunk…

Goldberg 12 év után visszatért, a rajongók legnagyobb örömére. Hatalmas érdeklődés környékezte meg a kérdést, hogy mikor fog a WWE végre újabb szerződéssel előállni, aminek értelmében ismét láthatják a legendát harcolni. Végül a WrestleMania XX.-on szerzett Goldberg sikert követően, ismét ringbe léphetett Brock Lesnar ellen egy visszavágó alkalmával. A küzdelem létrejöttét óriási érdeklődés és felhajtás kísérte, amit követően egy 84 másodpercig tartó küzdelmet láthattunk. De vajon miért alakult így?

WWE-vel kapcsolatban álló hírforrások információit gyűjtötte egy csokorba az Inquisitr.com, akik szerint a cég vezetői szerettek volna egy kemény, MMA stílusú összecsapást létrehozni a Szupersztárok között, azonban erre nem volt lehetőségük. Goldberg ugyanis nem 100 %-os formában készülhetett a bevonulására. A Survivor Series alatt foglalkoznia kellett a szervezet orvosi stábjának Goldberg vállával, ami becsípődött a felkészüléssel töltött hetek folyamán. Végül Vince McMahon és a WWE Vezetősége egyhangúan egy gyors küzdelem mellett tették le a voksukat, amiben végig Goldberg dominál…Véleményük szerint ez volt a legmegfelelőbb útja annak, hogy megrendezésre kerülhessen az előre beharangozott összecsapás és Goldberg a legkevesebb kockázattal a legnagyobb sikert el tudja érni. A mérkőzés után a szervezet orvosai munkához láttak, hogy minél hamarabb sikerüljön a Legendának kiheverni a jelenlegi kellemetlen sérülését és a Royal Rumble PPV-jén teljesen egészségesen szállhasson ringbe.

A Survivor Series-t követően a RAW-t Goldberg indította, aki bejelentette, hogy ott lesz a januárban megrendezésre kerülő eseményen. Remélhetjük, hogy a Goldberg-Lesnar II.-vel kapcsolatos várakozásért a cég egy remek 30 Man Royal Rumble mérkőzést fog összehozni.

Egy gondolat a(z) “Miért is győzött ilyen gyorsan Goldberg Lesnar ellen?” című bejegyzésnél

  1. Ez olyan mint amikor a savanyú cukorka összehúzza a gambádat..Érthetetlenül állsz előtte pedig jól tudod az okát lol

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s