Shane McMahon vs. Dean Ambrose a WrestleMania 33-on?

20160418_raw_video_ambroseasylum-ba1a3b99abadcbac2ab5a3a8e8860e5a

A napi bombapletyka. Az inquisitr.com értesülései szerint a WWE fontolóra vette egy esetleges Shane McMahon kontra Dean Ambrose összecsapás megrendezését a WrestleMania 33-ra.

A viszály egyik fő oka az lenne, hogy Ambrose számára nincs megfelelő ellenfél a következő időszakra, hiszen vasárnap este véget ér párharca AJ Styles-al. Nem utolsó sorban pedig, ebben az esetben Heel Turn-t is kaphatna a Lunatic Fringe, ami karrierje és karaktere szempontjából is időszerűvé válik lassan.

Akik látták a múlt heti SmackDown-t tudhatják, hogy Shane és Ambrose között kisebb ellentét alakult ki. O-Mac dühös volt a Lunatic Fringe-re amiatt, hogy Dean összeállt korábbi testvéreivel AJ Styles ellen, aki ezt követően kiesett a csapatmérkőzésből. Többek között emiatt is kérte arra a WWE Bajnoki cím első számú kihívóját, hogy hagyja el az aréna területét az este hátralevő részére.. Ambrose ebből inkább viccet csinált, és többszöri utasítás után sem volt hajlandó végleg távozni, rendszerint visszatért, sőt, a főeseményen beavatkozott Styles és Ellsworth küzdelmébe, amihez O-Macnek a mai adásban még biztosan lesz egy-két szava.

Egy Shane vs. Ambrose párosítás igencsak nézőcsalogató lehetne az év legnagyobb eseményére, főleg amennyiben valami extra stipulációval fűszereznék a csatát, mint mondjuk Street Fight, vagy valami keményebb meccstípus, ami közismerten mindkettejük specialitása.

2 című bejegyzés “Shane McMahon vs. Dean Ambrose a WrestleMania 33-on?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Egész Smackdown nem kezd magával semmit sajnos a Blacklash óta egyedül a női mezőny halad jól szerintem ahol mindenki egy szinten van, de a srácoknál totál használatlan Corbin, Apollo, Styles és Ambrose is. Illetve Orton és Wyatt akiket inkább mindenhova beraknak már, csak szerepeljenek. Hát Stylest csak egy Undertaker elleni szuperfeud emelheti szerintem még magasabb szintre illetve Ambrose tényleg heel turnnel lehet érdekes és továbbra is TÜNTESSÉK MÁR EL ELLSWORTHOT A MAIN EVENT KÖZELÉBŐL. Ambrose vs Shane meccsel engem már most megvettek.

    Kedvelés

  2. Csak a heel turn mentheti őt meg,ritka unalmas semmilyen bajnok volt,azóta meg egyre szánalmasabb.Ha rendes feud lesz nem csak egy meccs valszeg turpiurfi nyeri,ciki lenne ha főnökként megint kikapna.Mivel kevesín vannak hamar körbe ver mindenki mindenkit. Feud ismétlések stb.
    Corbinnal se kezdenek semmit se..pedig egy igazi Kanes feud eredménytől függetlenül sokat dobna az itteni karrierjén..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s