Goldberg és Undertaker visszatérése miatt csúszik a Triple H vs. Seth Rollins összecsapás

triple-h-with-seth-rollins-at-backstage-600x337
Fotó: WrestleMania 31 – Backstage

Augusztus 29 óta biztos, hogy hamarosan “Mentor kontra Tanítvány” küzdelmet láthatunk majd Triple H, valamint Seth Rollins részvételével. The Game az említett RAW adáson fordult korábbi kegyeltje ellen, amikor is egy Pedigree-t követően gyakorlatilag tálcán kínálta fel a Universal Bajnoki övet Kevin Owens-nek.

Az Inquistr értesülései szerint az eheti RAW-n egy kisebb tanácskozást zajlott le a viszállyal kapcsolatban a színfalak mögött, ugyanis az eredeti terveket háttérbe szorította Goldberg, valamint The Undertaker visszatérése. Ebből arra lehet következtetni, hogy augusztusban még egyik szupersztár későbbi részvétele sem volt biztos, Undertaker ráadásul csípőműtéten is átesett időközben.

Jelen állás szerint a két legvalószínűbb opció, hogy vagy a Royal Rumble-on, vagy a WrestleMania-n mérkőznek meg először. A Rumble mint helyszín alapjáraton a 60.000 férőhelyes Alamodome miatt jöhet szóba, viszont egy esetleges Undertaker vs. AJ Styles mérkőzés rögtön ki is iktathatja, ugyanis két ekkora kaliberű, pontosabban WrestleMania kaliberű mérkőzés nem biztos, hogy elférne a Card-on. Továbbá azt is figyelembe kell vennünk, hogy ott lesz Goldberg, Lesnar, egy Universal Bajnoki Címmérkőzés ahol Owens ellenfele Reigns, vagy Jericho lehet, visszatérések a Rumble meccsben, mint például Finn Bálor, nem utolsó sorban pedig komolyan pletykált meglepetés fellépők, mint Shawn Michaels, vagy Stone Cold Steve Austin.

Sok minden változtathat tehát a dolgokon, de legkésőbb a WrestleMania-ra biztosan megkapjuk kettejük küzdelmét. Triple H az említett támadás óta nem volt látható tévés adáson, Rollins pedig csak árnyékok ellen harcol, amivel párhuzamosan üzenget The Game-nek azáltal, hogy továbbra is a Pedigree-t használja befejező mozdulatként.

5 című bejegyzés “Goldberg és Undertaker visszatérése miatt csúszik a Triple H vs. Seth Rollins összecsapás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Gólem kell kis bajnoknak egy ideig.Mehetne ellene Cesaro vagy a nemsokára állítólag ismét face ként ténfergő hipó..vagy bárki,a lényeg h pörögjenek a meccsek feudok és ne halálig szóljon az uralkodás.
  gólembe van lehetőség,vár se beszélni se birkózni nem tud..ha ez a mini push hadjárat SEM jön be neki,megy a levesbe..

  Kedvelés

 2. Annyi tehetséges panki van és kentaur kap címmecset ko ellen úgy h bajnok…szánalmas..
  Amúgy meg rusev óta SENKI nincs aki menne az övért..érthetetlen ez is..

  Kedvelés

   1. Igazad van ki is ment a fejemből.Szóval nincs normális pankrátor aki menne ko ellen?
    Jerichos feud a levegőben,bálorka a küszöbön,Goldberg is bajnok akar még lenni..lesnar is ott ólálkodik..csori ko kispados lesz megint.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s