Sasha Banks: “Utálom, hogy az emberek azt gondolják, a pankráció kamu.”

221_raw_11282016cm_1343-655dd17585d77cd2f8e701634fb96ecb

Sasha Banks a Sports Illustrated-nek adott egy interjút, amelyben több érdekes témáról is szó esett. A háromszoros női bajnok az utóbbi időben túl van néhány elég veszélyes meccsen, hiszen résztvevője volt a legelső női Hell in a Cell csatának, valamint hétfőn egy Falls Count Anywhere küzdelemnek is. Ezeknek köszönhetően egy egészen egyedi álláspontot tud foglalni azoknak, akik szerint a pankráció “kamu”:

A legnagyobb tévedés az az, hogy az emberek azt hiszik, a [pankráció] “kamu”. Ez egyáltalán nem így van, minden egyes alkalommal zúzódásokkal tele, összeverve megyek haza, de ez egy olyan dolog, amit imádok és egyre jobban hajtok és csinálom amíg lehet. Utálom, hogy az emberek azt gondolják, kamu amit csinálunk. Viszont ha ringbe lépnének, bevállalnák az eséseket, folyamatosan úton lennének akárcsak mi, akkor egy kis idő után nagyon értékelnék azt, amit teszünk.

Manapság nagy divat utálni a sportágat, azonban Sasha tökéletesen rávilágított arra, hogy miért kell tisztelni a pankrátorokat. Ti mit gondoltok, a pankráció valaha elfogadottá válhat mindenki szemében, vagy továbbra is csak a rajongók szerint lehet az?

5 című bejegyzés “Sasha Banks: “Utálom, hogy az emberek azt gondolják, a pankráció kamu.”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Elfogadható lenne mindenki számára, ha tisztában lennének a fogalmakkal. De látszik, hogy a kedves cikkíró sincs így, mert sportágnak nevezi a pankrációt. A pankráció nem sport. Soprts Entertainment-nek nevezik, azaz sportot játszanak el a szórakoztatás kedvéért. Ha elfogadod, hogy nem sport, hanem színészettel és akrobatikával előadott produkció, előadás, akkor már eleve elő sem jössz ezzel a “kamu” szöveggel. A színházban is ezzel jönnek elő az ilyenek, hogy Kern Andrást csak kamuból szúrták le a Velencei Kalmár végén?

  Amúgy meg valóban igaz, hogy egy pankrátor sokkal jobban igénybe van véve mint bármelyik sportoló. Érthetetlennek tartom ezeket a hasonlítgatásokat.

  Kedvelés

  1. Üdv!
   Nos, az álláspontod teljesen elfogadható, és egyet is értenék, viszont a bizonyos “Sports Entertainment” mögött ott van a Professional Wrestling, és én ezt szem előtt tartva bátorkodtam sportágnak nevezni a pankrációt. 🙂

   Kedvelés

 2. Én viszont nem 😀 A pankráció megrendezett szal az egész történet, a meccs előre megvan írva szal kamu az egész. Ettől eltekintve szórakoztató és tisztelem őket a kitartásukért és a ringbeli teljesítményükért.

  Kedvelés

 3. Milyen igaza van! Végre egy pankrátor aki megmondja a tutit ezzel a dologgal kapcsolatban. Az UFC elmehet a csába, meccselnek egy évbe hármat azt kész, ahoz képest a pankik az év minden napján úton vannak és nyomják sérülésig…

  Kedvelés

 4. Teljes mértékben egyetértek Sasha szavaival! Ezért nem nézek UFC-t, mert tudom, hogy mindenki lenézi a pankrátorokat, aki ott van. Nem jut el a szétvert agyukba az a tény, hogy a pankráció előadóművészet, nem pedig harc.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s