Vince McMahon-t lenyűgözi Big Cass teljesítménye

109_raw_05302016hmm_0894-f04a02ecdc39b0a819c0ce32285e9463-800

Áprilisi debütálásuk óta is töretlen a SAWFT, azaz Enzo Amore és Big Cass népszerűsége. A vezetőség mindkettejük munkáját nagyra értékeli, Cass-ről pedig már hónapokkal ezelőtt is nagyon pozitív jelentések érkeztek, amikor is kénytelen volt egyedül dolgozni Enzo agyrázkódása miatt.

Már akkor is felvetődött annak a lehetősége, hogy Big Cass egyéni karrierbe kezdjen. Enzo így sem tűnne el mellőle, egyfajta multifunkciós szerepet töltene be, de persze főként a beszéden volna a hangsúly. A legfrissebb hírek értelmében Vince McMahon nagyon elégedett a hét láb magas óriással, aki hamarosan ismét az egyéni karrier kapujába kerülhet. A tesztet számára mindehhez Rusev jelentheti, akivel a Roadblock-ra terveznek egy összecsapást.

Ha pedig mégsem az egyéni futásra akarnak koncentrálni, még mindig ott van a legkézenfekvőbb alternatíva a Tag Team Bajnoki övek értelmében. A New Day hamarosan megdönti a Demolition rekordját, amit követően várható, hogy a 2015 augusztusa óta regnáló trió elveszíti az öveket. A staféta átvételére Enzo és Cass mellett Cesaro és Sheamus párosa a legesélyesebb, kérdés, hogy hosszabb távon melyik duóban lát nagyobb potenciált a szervezet.

15 című bejegyzés “Vince McMahon-t lenyűgözi Big Cass teljesítménye” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem egészen értem, hogy mivel nyűgözte le Cass az öreget. Mikrofonnal legjobb esetben is átlagos (Enzo nélkül érezhető igazán), ringben kb 3 mozdulata van és méretéhez képest még csak nem is túl erős vagy atletikus. Nincs gondom amúgy vele, csak túlértékeltnek tűnik ahhoz képest, amit eddig mutatott.

  Ami TT vonalat illeti, én azt erőltetném. Őket és Cesaroékat is el tudnám képzelni bajnokként. Szerintem Cesaroék kategóriákkal jobbak a ringben, viszont Cassék igazi csapat. Mindkét TT lehetne hiteles bajnok.

  A New Day szerintem szomorú, hogy megdönti a rekordot. A Demolition nem tartozik a kedvenc TT-im közé a régi időkből, de ők azért nem gabonapehely reklámmal érték el a csúcsot. A New Day egyébként szórakoztató (akinek bejön a stílus), de semmi szükségük rá, hogy ilyen rekordot tudjanak magukénak.

  Kedvelés

 2. Utálom ezt a What?! nevezetű gyereket, de most minden szavaddal egyetértek.Aki folyton szidja az adásokat, az nem pankráció rajongó!!!!!!És a pankrátorok gúny neveiről, már nem is beszélve.Vesszen ez a rojál nevezetű TROLL!!!!

  Kedvelés

  1. Igazából én sem értem a nagy elnézést vele kapcsolatban szerkesztői oldalról. A profiboksz.hu-n -amit szintén rendszeresen -olvasok is volt egy ilyen alak, aki nem sértegetett másokat ugyan, de olyan bicskanyitogató stílusban írt, és látszott, hogy provokálásra ment az egész, hogy kitiltották az oldalról.

   Itt sem az a baj, hogy Royal kolléga közvetlenül támad embereket, hanem az, hogy kicsit unalmas, hogy minden cikk alatt ott van a kommentje, hogy mennyire szar az egész wwe jelenleg, és szidja a szereplőket. Szerintem a legtöbb ember azért ír ide, hogy olyanok véleményét olvassa, olyanokkal cseréljen eszmét, akik szitén szeretik a műfajt. De Royallal még vitatkozni sem lehet, mert csak kinyilatkoztat, nem indokol: hogy ez meg ez szar. És pont. És ha vitába szállnál akkor vagy téged hülyéz le, vagy csak elmondja mégegszer, hogy ez akkor is szar. Na mind1. Csak néha eléggé rossz szájíze van az egész kommentmezőnek.

   Kedvelés

 3. lol

  szürke bohócok,kócos koboldék,amerikai majmok..semmit nem értek még el van amelyik már nem is fog itt..Én nem látok benne fantáziát főleg h ezzel a törpével égeti magát..egyéni karrierje jó lehet,rusev a mérce lol..de tt ben nem sok jövőjük van,bár tekintve h egy fing és egy vicc keveredéséből jött létre a trombitás fattyúk és lám hol tartanak..itt már tényleg semmit nem lehet tudni..

  Kedvelés

  1. Én meg rád tudom mondani hogy lol

   Ki tudja mennyi ideje osztod itt az észt, arról hogy ki a szar meg mi a rossz meg egyébént szánalmas az egész amiért egyébként nyilvánvalóan rajongsz. Hétről hétre nézed őket, megnézel minden részt, nincs amit ne. Kérdem én nem érzed magad teljesen illogikusnak? Magadat is minősíted hogy olyan dolog iránt rajongsz amit utálsz, egyébként miért néznél meg mindent ami csak róla szól. Kicsit magadbanézhetnél.

   Kedvelés

   1. Namármost,nem tudok trollul mint te,de segítek ahol tudok.

    Évek óta osztom meg itt a magasröptű gondolataimat,sokak legnagyobb örömére.van már vagy 4-5 éve ha ha
    Én a pankrációért rajongok,ami most megy az minden csak nem pankráció.
    Nem nézek meg minden részt,ha visszaolvasol,láthatod hova nem írtam éppen.Az adásokon belül elég rálesni ki kivel meccsel,ha egyik fél számomra érdektelen akkor görgetés,ha meg mindkettő akkor ez van.Azért szerencsére vannak még itt igazi pankrátorok,akik miatt érdemes meccseket nézni,még ha a végeredmény egyértelmű is.
    Szólásszabadság mond neked valamit?Vagy az,hogy önálló,saját vélemény kinyilvánítása?Gondoltam.
    Én a pankrációért rajongok,régebb óta mint amióta te itt a bolygón pazarlod a drága oxigént..
    Nem nézek meg mindent ami csak róla szól.Tég fogalom a pankráció.nxt pl magasabb színvonalú mint a wwe sokak szerint,még sem nézem.A lucha is köröket ver rá,1-2 rész befigyel,de nem követem,de kitudja mit hoz a jövő.

    Nekem csak 1,azaz 1 kérdésem van.Miért nem a rendes neveddel jössz ide?
    muahahahahahahahahaahahah

    Kedvelés

    1. Na adminok, nagy idióták vagytok ti is, ha csak nézettség miatt tartjátok itt ROYALT és nyaljátok a seggét, ahelyett, hogy bannolnátok….

     Kedvelés

     1. Látod, behisztiztél amiatt, hogy sértőt mertem írni… Képzeld, ROYAL ezt teszi szinte mindekivel évek óta! Ki lehet olvasni a kommentjeiből azt az elképesztő lenézést, lekezelést, bunkóságot, amit kommentelőtársainak mond. Ha jön egy új hozzászóló, egyből ő az, aki “köszönti”, mintha övé lenne az oldal és felvilágosítja arról, hogy kellenek a normális vélemények.. Egyébként kedves Utah, ez a lekezelő, megvető stílus a te kommentjeiden, cikkeiden is érezhető, taán még jobban, mint CM Pityeszén.

      Kedvelés

     2. Ha neked a behisztizés azzal egyenlő, hogy azt mondom ne nevettesd ki magad az ilyen stílussal, hát rendben. 🙂 Természetesen ha ez a véleményed elfogadom, nem mintha sok valóságalapja lenne, de elfogadom. Ami pedig Royal-t illeti, ha jól láttam most őt támadták be. Máskor nem tudom mi a helyzet, vagy van-e egyáltalán helyzet mert nem nagyon figyelem, illetve nem rendszeresen kommentelek (utóbbiból is adódik, hogy alaptalan amivel vádaskodsz). Igazából nem értem a helyzetet, dobálózol a nagyobbnál nagyobb szavakkal, amiknek a jelentésével nem biztos, hogy tisztában vagy. Royal-nak van egy stílusa, ami néha hagy maga után kívánni valót, ugyanakkor a feszkók 95%-ban úgy indulnak, hogy valaki bekóstolja, mint az előbb is. Volt már bannolva, moderálva, és lesz is ha esetleg olyan történik, hogy ő generálja a vitát. Ameddig viszont más köt bele…hát..nem tudom miért kellene bannolni őt, vagy bárkit is..mert reagál? Téged viszont simán lehetne az “idióta” jelző miatt, de vegyük úgy, hogy szimplán rossz napod van.

      Kedvelés

     3. Egy kis összehasonlítás:
      Az oldal a WWE, ROYAL Roman Reigns, de inkább Lesnar, a többi kommentelő a sok mid carder, az adminok többsége pedig Vince. “pusholjátok” royalt, aki meg ellene van, fenyegetitek, kirúgással, szerődésbontással stb….. Én is a saját véleményemet írtam le, mégis máshogy viszonyult hozzá a “vezetőség”, ami roppant érdekes.. Visszatérhetne barbenita (aki gondolom nem ér rá vagy abbahagyta a szerkesztést) és néhány egykori admin 2015-ből, mert az volt az aranykor, a New Generation és Attitude Era, 1-2 cikk 100 feletti kommenttel is büszkélkedhetett, azóta viszont a hajó nekiütközött egy jéghegynek és csak süllyed lefelé. Már csak idők kérdése, hogy ismét a Ringside legyen a legjobb magyar pankra oldal.

      Kedvelés

     4. What?!

      Oldaltulajdonosként/Főadminként büszkén kijelenthetem, hogy 2015 óta ugyanazzal az összeszokott csapatta tudunk dolgozni minden egyes héten. Sajnálatos módon barbenita kénytelen volt kiválni csapatunkból, de ez nem befolyásolja a kommentekkel kapcsolatos felfogásunkat és szigorunkat. ROYAl-ra vonatkoznak ugyanazok a “szabályok” mint bárki másra, így alaptalan a feltételezése is annak, hogy ezzel szeretnénk nagyobb nézettséget elérni. Célunk a folyamatos fejlődés, aminek értelmében nagyobb olvasótáborra teszünk szert hétről-hétre, így a hozzászólás szekciónál egyre több félreértés születhet.

      Nem szándékozunk senkitől sem megvonni a véleménykifejtés lehetőséget, amennyiben azt kulturáltan teszi. Ha valakii folyamatosan bajkeverés céljából látogatja az oldalunkat tiltani fogjuk a profilját. (Royal már megjárta ezt az utat).

      Egy szó, mint száz…Teljes mértékben megbízom szerkesztőtársaiban, akik tisztában vannak azzal, hogy mi megengedhető egy ilyen komoly olvasóközönséggel rendelkező weboldalon. Tapasztaltak és profik, akik tiszteletet érdemelnek azért, hogy napról-napra saját szabadidejüket feláldozva dolgoznak, hogy minél több emberhez juthassanak el a friss információk.
      Tudom, hogy régóta hűséges olvasónk vagy, amit szeretnék elsősorban megköszönni, majd az elnézésedet kérni, ha kellemetlenség ért.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s